Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Magazín

5 najväčších prekvapení sezóny 2021/22

Ešte nie sme ani v polovici sezóny 2021/22, no Josh Wegman z theScore využil začiatok vianočnej prestávky v NHL na vytvorenie prehľadu piatich skutočností, ktoré sa postarali doteraz o najväčšie prekvapenie.

Postavenie Anaheimu v tabuľke

Ak by ste ukázali na niekoho, kto pred sezónou predpovedal Ducks v play-off, ukázali by ste na klamára, píše Wegman. Stále je dosť času do konca základnej časti, no Anaheim je na tom veľmi dobre. Je tretí v Pacifickej divízii a siedmy v Západnej konferencii so 62,5% úspešnosťou zbierania bodov. Má významný náskok pred tímami, ktoré by sa radi dostali na postupové priečky, ako sú Dallas (55,2%), Winnipeg (55,0%) či Los Angeles (55,0%). V auguste mal Anaheim podľa bookmakerov spolu s Arizonou, Buffalom a Ottawou najmenšie šance na postup do play-off.

Rezignácia Paula Mauricea

Rezignácia dlhoročného hlavného trénera Winnipeg Jets prišla sčista-jasna. Jeho dôvody, že niekedy tím potrebuje nový hlas, by mohli byť pravdivé. Jets si v lete posilnili obrancu o Brendena Dillona a Natea Schmidta, čo malo riešiť najväčší problém tímu, ktorý do sezóny vstupoval s veľkými ambíciami. Momentálne sú však Jets mimo postupových priečok. Pokiaľ ide o Maurice, ten nebude mať núdzu o záujemcov, keď sa rozhodne pre návrat do NHL.

Pád Montrealu Canadiens

Je pravdou, že v minulej sezóne Montreal účasťou vo finále Stanleyho pohára v minulej sezóne veľmi prekvapil, no asi málokto čakal, že Canadiens budú na tom v aktuálnom ročníku tak zle. Sú jednoznačne poslední vo Východnej konferencii, pod čo sa môže podpisovať aj odchod Phillipa Danaulta, či absencie Sheu Webera a Careyho Pricea. Kto by čakal, že „Habs“ budú horší ako Sabres, Senators či Coyotes? Asi nikto. Posledným finalistom, ktorý v nasledujúcej sezóne skončil v konferencii posledný, je Carolina z ročníka 2002/03.

Forma Nazema Kadriho

Útočník Colorada je už vo svojej 13. sezóne v NHL a hrá svoj najlepší hokej kariéry. Tridsaťjedenročný Kadri je štvrtý v lige s 38 bodmi, ktoré nazbieral v 24 stretnutiach. Jeho priemer 1,58 bodu na zápas je tretí najlepší. Jeho osobné maximá sú 61 bodov zo sezóny 2016/17 a priemer 0,92 bodu na zápas z ročníka 2012/13. V tejto sezóne strelil už 11 gólov, pričom jeho úspešnosť streľby je 14,7% - štvrtá najvyššia v kariére a len o 3,3 % vyššia, ako je jeho priemer. Tempo zbierania asistencií vyzerá menej udržateľné. Rodák z Ontária si formu načasoval výborne, pretože mu končí šesťročný kontrakt s „cap-hitom“ 4,5 milióna dolárov.

Triumfálny návrat Boudreaua

Brude Boudreau na začiatku sezóny pracoval ako televízny analytik. Teraz sa začína spomínať v diskusiách o Cenu Jacka Adamsa. Vancouveru sa nedarilo, vyhodil generálneho manažéra i trénera. Potom prišiel Boudreau a tím má od toho bodu bilanciu 6-0-0. Sezóna už vyzerala byť stratená, no teraz je opak pravdou a nádej je opäť vysoká. Boudreau dokázal v každom svojom pôsobisku z hráčov získavať maximum a zatiaľ sa mu to isté darí aj u Canucks.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies