Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Magazín

Týždeň vo Fitness: Technika behu, zlé jedlá, rýchlejšie chudnutie

Je nedeľa, čas na rekapituláciu týždňa. Pozrieme sa naň z pohľad nášho sesterského magazínu SlovakFitness.sk, v ktorom píšeme o budovaní krajšieho tela, pevnejšie zdravia a vyššieho sebavedomia.

Rubrika Tréning priniesla v pondelok a vo štvrtok tieto články: Je v poriadku, ak pri behu dopadáte na pätu? a 5 cvikov, ktoré cvičíte nesprávne. Ako to napraviť?

V zvyšné dni pracovného týždňa ste mohli z iných rubrík čítať toto:

Populárne jedlá, ktoré vám podporia metabolizmus

Tréning fitness modelky XV. – Stephanie Buckland a ramená

Obávané znaky toho, že jete príliš veľa zlých jedál

No a cez víkend vyšli články Mýty o výžive, ktoré poškodzujú vašu výkonnosť a Rýchlejšie chudnutie: 20 tipov, ktoré vám pomôžu zrýchliť metabolizmus.

Na SlovakFitness.sk nájdete okrem článkov aj sekciu databáza cvikov, tréningové programy, recepty, e-booky zadarmo a rôzne užitočné nástroje, ako je Výpočet BMI, Výpočet maximálky či Výpočet BMR.

Ak vás zaujíma osobný rozvoj, môžete si pozrieť aj archív vydaných článkov z Úspech.MNE.sk, kde nájdete články o motivácii a inšpirácii, práci a podnikaní, peniazoch a bohatstve či živote a vzťahoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies