Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Rozhovory

Exkluzívne: Andrej Sekera odpovedal na vaše otázky

Slovenský obranca Andrej Sekera si našiel čas, aby odpovedal na otázky, ktoré sa ho mohli opýtať návštevníci SlovakNHL.sk, ktorí sú zároveň fanúšikmi nášho webu na Facebooku.

Luboš: Aké tetovania máš na tele?
- Mám štyri tetovania rôzneho typu. Dal som si vytetovať to, čo sa mi páčilo. Nemám tam žiadne obľúbené obrázky alebo niečo podobné.

Adam Ducky Kosnáč: Aké sú tvoje obľúbené arény v NHL?
- Určite tam, kde je teplo. Aspoň na chvíľu odísť z chladného počasia v Buffale. Los Angeles, Phoenix, Anaheim.

Filip: Si spokojný v Buffale? Nepomýšľaš na prestup?
- Na prestup nepomýšľam. Som tu rád a spokojný, takže to zatiaľ neprichádza do úvahy.

Článok pokračuje pod reklamou

Rastislav Durica: Aké je to hrať proti úžasným slovenským útočníkom ako je Hossa, Gáborik alebo Demitra?
- Určite je to skvelý pocit, ale hlavne ide o to, aby sme mali na ľade srandu a dobrý pocit z hry. A keď hráme proti sebe, určite je v tom aj trošku viac rivality.

Iva Nosálová: S ktorým spoluhráčom si najviac rozumieš? Máš nejakú prezývku?
- Najlepšie vychádzam asi s Clarkom MacArthurom. Spoluhráči ma prezývajú „rej“ alebo „port chop“.

Filip: Neskúsil by si aj KHL?
- Na KHL zatiaľ nepomýšľam. Mojou prioritou je NHL.

Rudík Boh Sakáč: Keď dáš gól nejakému slovenskému brankárovi, nieje ti to trochu ľúto?
- Nie, vôbec mi toho nie je ľúto a po zápase si o tom posrandujeme. Je to všetko v poriadku. Ide o to, aby mužstvo vyhrávalo, takže nezáleží na tom, komu dám gól. Hlavné je, že tam padol.

Roman Rodriguess: Tešíš sa na olympiádu? Aké máme podľa teba šance uspieť?
- Olympiáda je určite jeden z vrcholov tohto roka, takže sa na ňu určite teším! A šance? Necháme sa prekvapiť. My sa budeme snažiť ísť od zápasu k zápasu a nemať veľké oči.

Michal Greschner: Aké má Buffalo šance v tomto ročníku? Aké sú tímové ciele?
- Prvoradý cieľ je dostať sa do play-off a potom už je len jeden cieľ – Stanley Cup. Ale je to ešte ďaleko, no už teraz sa začína o to bojovať.

Peter Bajzo Bajzík: Kto je tvoj vzor vo svete hokeja a prečo ním je práve on?
- Nemám žiadneho obľúbeného hokejistu. Vždy sa mi páčili viacerí, ale nikdy som nemal vyložene jedného jediného obľúbeného.

Roman: Držím ti palce a v prvom rade, nech sa ti darí. Chcem sa opýtať, či si spokojný v Buffale alebo či nechceš ísť do iného klubu.
- V Buffale som spokojný. Vyhovuje mi to tu, zvykol som si a mám tu priateľov. Po hokejovej stránke patrí toto mesto k jednému z najlepších, takže zatiaľ na odchod do iného tímu nemyslím.

Marius: Koľko hodín denne venuješ tréningu?
- Denne máme hodinu na ľade a potom sa snažíme mať aj dvakrát do týždňa posilovňu, čo však záleží od toho, ako sú rozložené zápasy. Cez leto trénujem dvojfázovo každý deň okrem víkendov. Každý deň trénujem niečo iné.

Marek: Kto je podľa teba najlepším hráčom tímu? S ktorým hráčom hráš najčastejšie a aký máš s ním vzťah mimo ľadu?
- Máme viacero dobrých individualít či už v obrane, v útoku alebo v bráne. A to je super. No a asi najlepšie vychádzam s Clarkom MacArthurom.

Dávid: Ako sám vidíš svoju útočnú hru a ako sú spokojní v klube s tvojou ofenzívnou hrou a produktivitou?
- Zatiaľ som neodohral veľa zápasov, ale určite sa posnažím zdokonaľovať v produktivite každým dňom a uvidíme, ako to dopadne.

Pavol Blascak: Aký je Ruff tréner? Nemáš s ním problémy? Si spokojný so svojim ice-timom?
- Tréner je tvrdý a nekompromisný, ale spravodlivý. Ak hráč dobre, budeš hrať. Ak hráš zle alebo sa ti nedarí, budeš hrať menej. Celý svoj ice-time si musíš zaslúžiť. Môj vzťah s trénerom je čisto na profesionálnej úrovni.

Livia Salzerova: Proti, ktorému tímu hráš najradšej a naopak, proti ktorému najmenej rád? A aké mesto v USA alebo v Kanade sa ti páči najviac?
- Nemám obľúbený tím, proti ktorému hrám. Nemám ani obľúbené mesto, lebo tam nemáme nikdy čas na relax. Ale určite sa mi páčia mestá, kde je teplejšie – napríklad Dallas a Los Angeles.

Marek: Chceš pôsobiť v NHL aj naďalej? Nerozmýšľaš o prestupe do KHL za lepších platových podmienok?
- Pre mňa je prvoradá NHL. Mám 23 rokov a všetko ešte len pred sebou, takže sa budem snažiť za každú cenu presadiť v NHL.


Nie ste ešte fanúšikom SlovakNHL.sk na Facebooku? Staňte sa ním a získajte aj takéto výhody.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies