Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Magazín

TV Tipsport: Tatar, Slafkovský či Regenda v akcii. Kto ukoristí titul?

PR článok
11.10.2022

V Prahe sa rozbehla nová sezóna NHL. Nashville dvakrát porazil San Jose. Teraz sa kolotoč kanadsko-americkej súťaže roztočí v zámorí. Obhajcom Stanley Cupu je Colorado. Ukáže sa v pozitívnom svetle aj tento ročník? Ako sa bude dariť slovenským hráčom? Tipsport je oficiálnym partnerom NHL. Natipujte si i na to, kto sa stane šampiónom či ktoré tímy ovládnu jednotlivé divízie. Všetky stretnutia top hokejovej ligy sveta sledujte exkluzívne naživo iba na TV Tipsport v sprievode live stávok. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Obháji Colorado?

Lavína z Denveru ovládla posledné finále 4:2 na zápasy. Tampe so slovenským bekom Černákom tak pokazila útok na majstrovský hetrik. Tím Avalanche, naopak, zamával 21-ročnému čakaniu na vytúžený pohár. Podľa bookmakerov Tipsportu budú Coloradu v Západnej konferencii konkurovať najmä Calgary s Edmontonom. Flames síce stratili Johnnyho Gaudreaua a Matthewa Tkachuka, posily sú ale adekvátne. Oilers zase potiahnu Connor McDavid s Leonom Draisaitlom a Jack Campbell by mal zalepiť ich večný problém – bránkovisko.

Omnoho viac kandidátov na Stanley Cup nájdeme na východe. Toronto, Florida, Tampa Bay, Carolina, Rangers… Sila. Maple Leafs naposledy vypadli z play-off už v prvom kole. Šiestykrát v rade! A to majú Austona Matthewsa, ktorý v sezóne 2021/2022 (základná + vyraďovacia časť) strelil neskutočných 64 gólov. Zlomia prekliate? Panthers vlani vybojovali Prezidentský pohár, Rangers došli až do semifinále a mužstvo Lightning sa roky spolieha na hviezdne jadro okolo Stevena Stamkosa, Victora Hedmana, Nikitu Kučerova, Andreja Vasilevského, ale i vyššie spomínaného Erika Černáka.

Výrazné slovenské stopy!

Už „naturalizovaných“ Slovákov v NHL doplnili nové želiezka. Sitom Montrealu Canadiens prešla aktuálna draftová jednotka Juraj Slafkovský. Rovnako i „dvojka“ Šimon Nemec, ktorý háji farby New Jersey Devils. V kádri diablov sa môže spoľahnúť na pomoc ostrieľaného borca Tomáša Tatara, hviezdu najväčšej komunity tipérov. Parádnymi výkonmi sa do kádru Anaheimu Ducks prepracoval aj Pavol Regenda. Ten si najmä vďaka plodnej bodovej potencii zaistil miesto v áčku káčerov. Miestenku do prvého tímu Flames získal opätovne Adam Ružička. Početný slovenský menoslov rozšíria aj slovenskí hráči v AHL.

Ako to vidia tipéri?

Canadiens svoj štart do novej sezóny absolvujú proti Torontu. Kanadské derby si zobral na paškál napríklad i tipér Klimtak, ktorý v analýze s kurzom volí triumf javorových listov s kurzom 1,65: „V NHL je, samozrejme, možné všetko, ale vzhľadom k súčasnej situácii oboch tímov si však nemôžem dovoliť hrať nič iné, ako dvojku. Nedivil by som sa ani výraznejšiemu prídelu v sieti domáceho gólmana.“ Inšpirujete sa?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies