Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 0
15. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Giguere sa nezmieri s pozíciou náhradníka

ANAHEIM – Skúsený brankár tímu Anaheim Ducks, Jean-Sebastian Giguere, povedal, že radšej ukončí aktívnu hokejovú kariéru, ako by mal byť náhradným brankárom.

Giguere sa plne vyliečil zo zranenia slabín, ktoré utrpel 24. októbra. Montrealský rodák sa pripojil k tímu pred nadchádzajúcim štvorzápasovým turné a teraz chce zabojovať o post jednotky v Anaheime.

„Radšej ukončím kariéru ako by som mal byť náhradníkom. Niečo sa musí stať,“ povedal Giguere, ktorý má riešenie brankárskej situácie Ducks: „Buď odídem ja alebo on (Hiller).“

Tridsaťdvaročný Giguere zarobí v budúcich dvoch sezónach 13 miliónov amerických dolárov, kým 27-ročný Hiller zarobí 1,3 milióna dolárov v jeho poslednom roku zmluvy, v ktorom sa práve teraz nachádza.

Článok pokračuje pod reklamou

Pre tím je výhodnejšia alternatíva odchodu drahšieho Giguera. Ten by prišiel vtedy, ak by sa tak rozhodol generálny manažér Bob Murray, našiel by sa záujemca a Giguere by bol ochotný zrušiť klauzulu, podľa ktorej nemôže byť vymenený.

Giguere chytáva rád a tak by sa s kariérou nelúčil ľahko. Chce však stále chytať, čo sa mu ešte môže podariť v niektorom z iných klubov. Napokon, možno aj v Anaheime.

„Chcem hrať. Vtedy mám z toho zábavu. Práve teraz to veru pre mňa zábava nie je,“ povedal Giguere.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies