Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Sumáre

Regenda sledoval tretiu tretinu skôr ako divák, Ducks prehrali

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. V akcii bol aj Pavol Regenda.

Highlighty noci
  • Regenda nebodoval pri skromnom hracom čase
  • Ducks prehrali šiesty zápas po sebe
  • Kaprizov skóroval v 6. zápase po sebe, bodoval v 12.
  • Hintz strelil hetrik, Robertson bodoval v 18. dueli po sebe
  • Varlamov vychytal čisté konto

WPG - ANA 5:2

Jets otočili zápas proti Ducks, Regenda nebodoval

Slovenský útočník Pavol Regenda dostal šancu v druhom zápase po sebe, ale nakoniec znova len po boku Jakoba Silfverberga a Sama Carricka. V tretej tretine ho tréner nechal odohrať len jedno striedanie a v posledných 17 minútach sa na ľade neobjavil. Dokopy tak odohral len šesť a štvrť minúty s jedným mínusovým bodom. Anaheim prehral šiesty zápas po sebe napriek tomu, že po góloch Silfverberga a Bretta Leasona viedol o dva góly. Saku Meanalanen a Dylan Samberg stav vyrovnali a obrat Winnipegu zavŕšil Morgan Barron. Výhru kanadského tímu zveľadili na konečných 5:2 Mark Scheifele a Nate Schmidt. Meanalanen a Schmidt pridali po asistencii, dve si pripísali Kyle Connor a Adam Lowry. Connor Hellebuyck pomohol k štvrtej výhre z posledných piatich zápasov 28 zákrokmi. Anthony Stolarz opustil duel s 35 zásahmi.

Hviezdy duelu: 1. M. Eyssimont (WPG), 2. N. Schmidt (WPG), 3. C. Hellebuyck (WPG)

DAL - MIN 5:6 SN

Hintzov hetrik nepomohol, Wild vyhrali nad Stars po nájazdoch

Minnesota premrhala štvorgólové vedenie, ale nakoniec zdolala Dallas 6:5 po nájazdoch, v ktorých ten rozhodujúci premenil Frederick Gaudreau. Kirill Kaprizov skóroval v šiestom zápase po sebe a bodoval v 12. zápase po sebe, na streleckej listine ho doplnili aj Connor Dewar, Jake Middleton, Jordan Greenway a Joel Eriksson Ek. Ryan Reaves a Jared Spurgeon dvakrát asistovali. Marc-Andre Fleury urobil 30 zákrokov. Kým Wild vyhrali štvrtý zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich, Stars prišli o šancu vyhrať tri zápasy v sérii. Rooper Hintz pritom strelil hetrik a pridal asistenciu, Joe Pavelski nazbieral tri asistencie. Gól a asistenciu si pripísali Mason Marchment a Jason Robertson, ktorý bodoval v 18. zápase po sebe. Jake Oettinger inkasoval štyri góly zo 16 striel predtým, ako ho nahradil Scott Wedgewood. Ten urobil 14 zákrokov.

Článok pokračuje pod reklamou


Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. K. Kaprizov (MIN), 2. R. Hintz (DAL), 3. J. Robertson (DAL)

CBJ - DET 2:4

Detroit si ukončil sériu prehier výhrou nad Blue Jackets

Ville Husso predviedol 32 zákrokov a Detroit zdolal Columbus 4:2, aby si ukončil trojzápasovú sériu prehier. Lucas Raymond strelil víťazný gól a z gólov sa tešili aj Austin Czarnik, Dominik Kubalík a Andrew Copp. Filip Hronek, Olli Määttä a David Perron dvakrát asistovali. Marcus Bjork a Kent Johnson strelili góly Blue Jackets, pri oboch asistoval Boone Jenner. Joonas Korpisalo opustil duel s 31 zásahmi a tím z Ohia si pripísal štvrtú prehru z posledných piatich zápasov.

Hviezdy duelu: 1. A. Copp (DET), 2. F. Hronek (DET), 3. B. Jenner (CBJ)

BUF - SJS 6:3

Quinn pomohol Sabres k výhre nad Sharks

Jack Quinn strelil dva góly, vrátane víťazného, aby Buffalo zdolalo San Jose 6:3 a pripísalo si druhú výhru z posledných troch stretnutí. Do čierneho sa trafili aj dvojbodový Tage Thompson, JJ Peterka a dvojbodový Jeff Skinner, do prázdnej brány Alex Tuch. Dylan Cozens asistoval trikrát, Rasmus Dahlin dvakrát. Ukko-Pekka Luukkonen čelil 29 strelám, z ktorých ho prekonali Nick Bonino, Kevin Labanc a Oskar Lindblom. Aaron Dell kryl 32 striel z 37 a Sharks prehrali tretí zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. D. Cozens (BUF), 2. J. Quinn (BUF), 3. R. Dahlin (BUF)

NYI - CHI 3:0

Varlamov vychytal nulu pri výhre nad Blackhawks

Semion Varlamov urobil 21 zákrokov a Islanders strelili tri góly v druhej tretine, aby porazili Chicago 3:0. Arvida Soderbloma zo 40 striel prekonali Matt Martin, Zach Parise a Brock Nelson. Kým newyorský tím predišiel tretej prehre v sérii a Blackhawks prehrali desiaty zápas z posledných 11. Pre Varlamova išlo o prvé čisté konto v sezóne a 37. v kariére. „Bolo pre nás dôležité, aby sme vyhrali. Myslím si, že sme hrali skvelo. Ja som bol schopný urobiť v prvej tretine niekoľko zákrokov, ktoré dodali mne i tímu sebadôveru. V druhej tretine sme hrali dobre a vytvorili sme si veľa streleckých šancí,“ poznamenal po zápase.

Hviezdy duelu: 1. S. Varlamov (NYI), 2. M. Martin (NYI), 3. Z. Parise (NYI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
P. Regenda (ANA) 06:15 0 0 0 -1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies