Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Magazín

NHL na TV Tipsport: Pretnú diabli strašidelnú šnúru domácich duelov?

PR článok
07.01.2023

Sobota už tradične patrí NHL, ktoráv atraktívnych časoch servíruje svoj program. Tentokrát to nebude inak. Dnes po 19. hodine si to rozdá New Jersey a NY Rangers. Je to zároveň zrážka dvoch tabuľkových susedov. Diabli vydolovali 51 bodov, jazdci 50. Vyjde celok okolo slovenského forvarda Tomáša Tatara, hviezdy najväčšej komunity tipérov, z tejto partie víťazne? Tipnite si a sledujte všetky zápasy top hokejovej ligy sveta exkluzívne naživo na TV Tipsport. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Dokážu Devils zlomiť jednu hrozivú štatistiku práve proti rivalovi z New Yorku? New Jersey totiž prehralo všetkých svojich osem posledných domácich súbojov.

Ako to vidia tipéri?

Na partiu sa zameral napríklad Hoznik67, ktorý v analýze s kurzom 2,07 popísal dôvody, prečo zvolil víťazstvo Rangers do rozhodnutia: „Hostia hrajú útočný hokej, majú dobrú defenzívu a celkovo na mňa pôsobia sebaistejšie. Devils vôbec nie sú v hernej pohode.“

Tipér Vojtan121 sa zase na konfrontáciu pozrel z inej strany. Z gólovej. Počítatotiž s tým, že stretnutie osolí aspoň šesť presných zásahov (1,76).

Necháte sa inšpirovať?

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus20EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies