Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Fehérváry hviezdou zápasu: Skóroval a takúto noc ešte nezažil! + video

V utorok sa v NHL odohralo osem zápasov. V akcii bol len jeden Slovák, ale dal o sebe vedieť.

Highlighty noci
  • Fehérváry bol 3. hviezdou zápasu
  • Ducks prehrali 5 zápasov po sebe
  • Coyotes si ukončili dlhú sériu prehier
  • Hayes dosiahol svoj prvý hetrik
  • Connor strelil svoj 200. gól v NHL


WSH - MIN 2:4

Fehérváry zahviezdil pri prehre s Wild

Slovenský obranca Martin Fehérváry po peknej kombinácii otvoril skóre stretnutia svojím štvrtým gólom v sezóne a neskôr si pripísal aj asistenciu pri góle Dylana Stromea, no k výhre nepomohol. Washington po týchto dvoch góloch, pri ktorých asistoval Alex Ovečkin, dvakrát viedol, no nakoniec podľahol Minnesote 2:4, aby prehral tretí zápas z posledných štyroch. Charlieho Lingrena z 21 striel prekonal dvakrát Jared Spurgeon, raz Jonas Brodin. Tretiu výhru Wild v sérii spečatil gólom do prázdnej brány Joel Eriksson Ek. Connor Dewar dvakrát asistoval a Filip Gustavsson urobil 34 zákrokov. Fehérváry, ktorý bol vyhlásený za tretiu hviezdu zápasu, ho ohrozil raz. Pripísal si aj plusový bod, štyri bodyčeky a päť blokov. Odohral presne 18 a pol minúty. Bratislavský rodák po prvýkrát v kariére zažil viacbodový zápas, v ktorom aj skóroval. Predtým bol viacbodový len raz – v novembri 2021 zaznamenal dve asistencie.

Fehérváryho 4. gól v sezóne

Hviezdy duelu: 1. J. Spurgeon (MIN), 2. F. Gustavsson (MIN), 3. M. Fehérváry (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

MTL - WPG 4:1

Dadonov a Montembeault pomohli Canadiens zdolať Jets

Jevgenij Dadonov strelil dva góly a Montreal zdolal Winnipeg 4:1, aby vyhral druhý zápas po sebe a štvrtý z posledných šiestich. Víťazný gól strelil Mike Hoffman, presadil sa aj Josh Anderson a po dve asistencie si pripísali Justin Barron, Kirby Dach a Christian Dvorak. Sam Montembeault čelil 26 strelám, z ktorých ho prekonal len Kyle Connor. Otvoril skóre svojím 200. gólom v kariére. Connor Hellebuyck urobil 24 zákrokov a Jets prišli o trojzápasovú víťaznú sériu.

Connorov 200. gól v kariére:

Hviezdy duelu: 1. J. Barron (MTL), 2. J. Dadonov (MTL), 3. K. Dach (MTL)

NSH - CBJ 2:1

Lankinen doviedol Nashville k výhre nad Columbusom

Kevin Lankinen urobil 39 zákrokov, po 15 v druhej a tretej tretine, aby doviedol Nashville k výhre 2:1 nad Columbusom, ktorý prehral piaty zápas z posledných šiestich. Predators vyhrali dva zápasy po sebe aj vďaka gólom Codyho Glassa a Jakova Trenina z druhej tretiny. Stav znížil v tretej tretine Gustav Nyquist. Daniil Tarasov opustil duel s 26 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. K. Lankinen (NSH), 2. C. Glass (NSH), 3. Y. Trenin (NSH)

PHI - ANA 5:2

Hayes zažiaril pri výhre nad Ducks, Ersson si natiahol sériu

Kevin Hayes strelil svoj prvý hetrik v NHL, aby doviedol Philadelphiu k výhre 5:2 nad Anaheimom, ktorá bola štvrtou z posledných piatich duelov. Spečatil ho gólom do prázdnej brány. Rasmus Ristolainen zaznamenal gól v oslabení a asistenciu, Morgan Frost gól, Wade Allison, Travis Konecny a Scott Laughton po dve asistencie. Samuel Ersson urobil 25 zákrokov a vyhral svoj piaty štart po sebe. Viac ich od začiatku kariéry vyhral v klubovej histórii len Bob Froese – osem. Adam Henrique a Frank Vatrano strelili góly Ducks, ktorí prehrali už piaty zápas po sebe. Anthony Stolarz kryl 34 z 38 striel.


Frost skóroval pomedzi svoje nohy:

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes (PHI), 2. R. Ristolainen (PHI), 3. M. Frost (PHI)

TOR - FLA 5:4 PP

Nylander otočil zápas proti Floride

William Nylander skóroval v druhej minúte predĺženia po tom, čo v tretej tretine vyrovnal stav zápasu, aby rozhodol o výhre Toronta 5:4 nad Floridou. Pridal aj asistenciu. Po góle strelili aj Dyren Hunt, Alexander Kerfoot a Auston Matthews, zatiaľ čo Mitchell Marner dvakrát asistoval a natiahol si bodovú sériu doma na 19 zápasov. Matt Murray inkasoval štyri góly z ôsmich striel, Iľja Samsonov následne urobil 11 zákrokov. Panthers v zápase trikrát viedli, raz dokonca o dva góly. Aleksander Barkov zaznamenal gól a asistenciu, skórovali aj Carter Verhaeghe, Anton Lundell a Josh Mahura. Sergej Bobrovskij urobil 32 zákrokov. Kým Maple Leafs si ukončili dvojzápasovú sériu prehier, Floride prišla o dvojzápasovú sériu výhier.

Hviezdy duelu: 1. W. Nylander (TOR), 2. M. Marner (TOR), 3. I. Samsonov (TOR)

CHI - BUF 4:3 PP

Jones otočil zápas proti Buffalu

Seth Jones strelil v strede nadstaveného času svoj druhý gól v zápase, aby rozhodol o výhre Chicaga 4:3 nad Buffalom, ktoré prehralo piaty zápas z posledných šiestich napriek tomu, že v tretej tretine viedlo 3:1. Jones vynútil nadstavený čas 56 sekúnd pred koncom tretej tretiny, keď nadviazal na góly Connora Murphyho a Philippa Kurasheva. Jones pridal aj asistenciu, Kurashev dve. Dvakrát asistoval aj Tyler Johnson, kým Petr Mrázek pomohol k štvrtej výhre z posledných piatich duelov 30 zákrokmi. Prekonali ho Victor Olofsson, Tage Thompson a Payton Krebs. Craig Anderson opustil duel s 22 zásahmi.

Hviezdy duelu: 1. S. Jones (CHI), 2. P. Kurashev (CHI), 3. C. Murphy (CHI)

ARI - DET 4:3 SN

Coyotes si po veľkom boji ukončili sériu prehier

Connor Ingram kryl 37 striel a nekapituloval v nájazdoch, v ktorých Nick Schmaltz a Nick Bjugstad rozhodli o výhre Arizony 4:3 nad Detroitom. Ukončiť deväťzápasovú sériu prehier pomohli aj góly Bjugstada, Travisa Boyda a Dylana Guenthera. Poslední dvaja menovaní zmazali v tretej tretine dvojgólovú stratu. Bjugstad pridal aj asistenciu, Lawson Crouse ich nazbieral tri. Dylan Larkin, Pius Suter a David Perron sa postarali o góly Red Wings, ktorí prehrali tretí zápas po sebe. Magnus Hellberg urobil 20 zákrokov.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. N. Bjugstad (ARI), 2. D. Guenther (ARI), 3. T. Boyd (ARI)

EDM - SEA 5:2

Hyman trojbodový, Oilers si natiahli víťaznú sériu

Zach Hyman zaznamenal gól a dve asistencie, aby pomohol Edmontonu natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy triumfom 5:2 nad Seattlom. Connor McDavid skóroval, aby si natiahol bodovú séru už na osem zápasov. Po góle strelili aj Derek Ryan, Warren Foegele a Ryan McLeod, dve asistencie si pripísali Leon Draisaitl a Dylan Holloway. Jack Campbell urobil 29 zákrokov, o jeden viac ako Martin Jones. O góly Kraken, ktorí prehrali druhý zápas po sebe po osemzápasovej víťaznej sérii, sa postarali Daniel Sprong a Vince Dunn. Do zostavy Oilers sa vrátil Evander Kane, ktorý nebodoval.

Hviezdy duelu: 1. Z. Hyman (EDM), 2. D. Holloway (EDM), 3. W. Foegele (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Fehérváry (WSH) 18:30 1 1 2 +1 0 1 4



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rebríček experta: Uvidíme na drafte 2025 návrat Slováka do prvého kola? Zomrel bývalý hráč Penguins. Mal len 42 rokov Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal preradil svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies