Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Už vieme, čo trápi Murraya. Torontu by sa mal dnes vrátiť obranca

Brankár Matt Murray, ktorý vynechal piatkový zápas s vtedy nešpecifikovaným zranením, vynechal aj sobotný tréning. Spoznali sme už však, čo ho trápi.

Ešte v piatok tréner Sheldon Keefe hovoril o zranení, s ktorým sa jeho zverenec vyrovnáva už nejaký čas. V sobotu vysvitlo, že ide o zranenie členka. S ním ešte gólman podstupuje ďalšie vyšetrenia, po ktorých bude pravdepodobne známa aj predpokladaná dĺžka absencie.

Tá by sa v prípade obrancu TJ Brodieho mala zastaviť na 10 zápasoch. Tridsaťdvaročný Kanaďan by sa totiž mal v nedeľnom zápase proti Washingtonu vrátiť do akcie zo zranenia rebra. V sobotu trénoval v páre s Morganom Riellym.

„Cítil som sa dobre. Je to len otázka toho, ako sa budem cítiť po zvyšok dňa a zajtra. Prijal som pár nárazov, čo bolo fajn, a cítil som sa dobre. Dúfam, že zajtra budem hrať,“ poznamenal.

Brodie odohral v tejto sezóne 28 zápasov so ziskom dvoch gólov a šiestich asistencií. Murray v nej má bilanciu 11-5-2 s 91,1% úspešnosťou zákrokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies