Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Sumáre

Tatar zdanlivo skóroval, potom sa tešil z výhry. Stützle vyrovnal zápis Hossu

Zdalo sa, že Tomáš Tatar skóroval. Nakoniec v nedeľu nebodoval, no dôvod na radosť mal iný – New Jersey bolo jedným zo šiestich víťazných mužstiev večera.

Highlighty noci
  • Tatar nebodoval
  • Coyotes bodovali v 9. zápase po sebe
  • Kane, Domi a Compher štvorbodoví
  • Greig a Guttman strelili svoj prvý gól v NHL


NJD - WPG 4:2

Devils strhli v tretej tretine vedenie na svoju stranu

New Jersey v zápase proti Winnipegu dvakrát prehrávalo, no v tretej tretine strelilo tri góly, aby nakoniec vyhralo 4:2 a pripísalo si šiestu výhru z posledných ôsmich stretnutí. O obrat sa postarali Fabian Zetterlund a Miles Wood predtým, ako Dawson Mercer strelil do prázdnej brány svoj druhý zápas zápasu. Erik Haula dvakrát asistoval a MacKenzie Blackwood kryl 23 striel. Cole Perfetti a dvojbodový Neal Pionk strelili góly Jets, Mark Scheifele pri oboch asistoval. Connor Hellebuyck zastavil 25 z 28 striel, vrátane troch z hokejky Tomáša Tatara. Slovenský útočník odohral 13 a pol minúty a pripísal si aj plusový bod, bodyček, neúspešné vhadzovanie a dve trestné minúty za hákovanie. Za stavu 0:1 sa tešil z gólu, ale nakoniec bol pripísaný Mercerovi. Duel pre nešpecifikované zranenie opustil hosťujúci Nikolaj Ehlers.

Mercerov prvý gól v zápase:


Zranenie Ehlersa:

Hviezdy duelu: 1. D. Mercer (NJD), 2. M. Wood (NJD), 3. F. Zetterlund (NJD)

Článok pokračuje pod reklamou

MIN - NSH 4:3

Hartman rozhodol o výhre Wild 21 sekúnd pred koncom

Ryan Hartman s prispením šťastia prelomil nerozhodný stav 21 sekúnd pred koncom tretej tretiny, aby Minnesota zdolala Nashville 4:3 a vyhrala druhý zápas po sebe. Hartman, od ktorého hrudníka sa puk odrazil do brány, predtým prihrával na druhý z dvoch gólov Kirilla Kaprizova. Do čierneho sa trafil aj Brandon Suhaime a 23 zákrokov urobil Filip Gustavsson. Wild viedli 2:0 aj 3:1, no o výsledok sa strachovali, keď stratu v posledných piatich minútach tretej tretiny zmazali Roman Josi a Nino Niederreiter. Nadviazali na gól Tommyho Novaka. Ten pridal aj dve asistencie, Josi jednu. Juuse Saros opustil duel s 31 zákrokmi a Predators s treťou prehrou z posledných štyroch duelov.

Hartman skóroval 26 sekúnd po vyrovnávajúcom góle Niederreitera:

Hviezdy duelu: 1. K. Kaprizov (MIN), 2. R. Hartman (MIN), 3. J. Spurgeon (MIN)

OTT - STL 7:2

Stützle pomohol Ottawe k jasnej výhre nad St. Louis

Tim Stützle zaznamenal dva góly a asistenciu, Alex DeBrincat a Brady Tkachuk gól a dve asistencie, aby doviedli Ottawu k výhre 7:2 nad St. Louis. „Naši najlepší hráči boli našimi najlepšími hráčmi,“ zhodnotil tréner D.J. Smith. Drake Batherson a Shane Pinto zaznamenali po góle a asistencii, po prvýkrát v NHL skóroval Ridly Greig a dvakrát asistoval Claude Giroux. Mads Soogard čelil 32 strelám, z ktorých ho pokorili v tretej tretine Colton Parayko a Tyler Pitlick. Thomas Greiss inkasoval sedem gólov z 34 striel. Kým Senators bodovali v štvrtom zápase po sebe a vyhrali tretí z nich, Blues prehrali posledné dva zápasy po sebe. Duel nedohral pre zranenie hosťujúci útočník Jake Neighbours. Stützle s 34. viacbodovým zápisom vyrovnal Alexa Daigleho a Mariána Hossu na treťom mieste medzi hráčmi Senators vo veku 22 alebo menej rokov. Viac ich zažili len Erik Karlsson a Martin Havlát (37).

Hviezdy duelu: 1. T. Stuetzle (OTT), 2. B. Tkachuk (OTT), 3. D. Batherson (OTT)

COL - EDM 6:5 PP

Rantanen zavŕšil v nadstavenom čase obrat proti Oilers

Mikko Rantanen skóroval 22 sekúnd pred koncom predĺženia, aby Colorado zdolalo Edmonton 6:5 v zápase, v ktorom prehrávalo 0:3, 2:4 i 3:5. Logan O’Connor a Artturi Lehkonen vyrovnali v tretej tretine stav a skórovali aj Valerij Ničuškin, Nathan MacKinnon a J.T. Compher. MacKinnon pridal aj dve asistencie, Compher dokonca tri. Dakrát asistoval Samuel Girard a Alexandar Georgiev kryl 35 striel. Jack Campbell urobil o jeden zákrok viac. Z jeho spoluhráčov skórovali Tyason Barrie, Leon Draisaitl, dvojbodový Mattias Janmark a dvakrát Warren Foegele. Cody Ceci si pripísal dve asistencie. Avalanche bodovali v piatom zápase po sebe (4-0-1), Oilers v treťom, no prehrali posledné štyri. Domáci Cale Makar po sobotnom návrate do nedeľného duelu nenastúpil.

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. J. Compher (COL), 3. W. Foegele (EDM)

CHI - TOR 5:3

Kane zažiaril pri výhre nad Maple Leafs

Patrick Kane strelil tri góly a pridal asistenciu, Max Domi strelil gól do prázdnej brány a pridal tri asistencie, aby doviedli Chicago k výhre 5:3 nad Torontom. Cole Guttman skóroval prvýkrát v NHL a Jaxson Stauber urobil 32 zákrokov, aby Blackhawks vyhrali druhý zápas po sebe. Stauber po prvýkrát v kariére aj bodoval, keď si pripísal asistenciu. Svoj prvý gól v drese Maple Leafs strelil Noel Acciari, presadili sa aj John Tavares a Mitchell Marner. Morgan Rielly dvakrát asistoval a dosiahol aj na métu 400 bodov v NHL. Iľja Samsonov kryl 23 z 27 striel.


Hviezdy duelu: 1. P. Kane (CHI), 2. M. Domi (CHI), 3. C. Guttman (CHI)

ARI - CBJ 3:2 PP

Hayton rozhodol o výhre Coyotes nad Blue Jackets

Barret Hayton skóroval po dvoch minútach nadstaveného času, aby Arizona zdolala Columbus 3:2 po tom, čo v normálnom hracom čase prišla o dvojgólové vedenie. To vybudovali Travis Boyd a Nick Schmaltz v prvej dvadsaťminútovke. Coyotes bodovali už v deviatom zápase po sebe (5-0-4) aj vďaka 34 zákrokom Connora Ingrama. Bod v treťom zápase po sebe (2-0-1) pomohli Blue Jackets zaistiť Boone Jenner a Patrik Laine. Jenner pridal ku gólu aj asistenciu, Elvis Merzlikins kryl 22 striel.

Hviezdy duelu: 1. B. Hayton (ARI), 2. N. Schmaltz (ARI), 3. T. Boyd (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (NJD) 13:29 0 0 0 +1 2 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies