Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Tretina rekordov: Panthers a Canadiens strelili 10 gólov za 13 minút! + video

Florida vo štvrtok zdolala Montreal 9:5, pričom až desať gólov nám priniesla prvá tretina. Neprepisovala knihy rekordov len raz.

Desať gólov v prvej tretine sme v NHL doteraz videli len dvakrát. Vo štvrtok sa vyrovnali rekordy Buffala a Montrealu z 26. októbra 1982, ako aj Calgary a Vancouveru zo 16. januára 1987.

Panthers strelili z týchto desiatich gólov sedem, čím si o jeden gól prekonali svoj doterajší rekord v počte gólov strelených v jednej tretine. 5. apríla 2000 strelili Bostonu šesť gólov v druhej tretine.

Už piaty gól pritom prekonal klubový rekord v počte gólov v otváracej dvadsaťminútovke.

Článok pokračuje pod reklamou

Panthers sa stali štvrtým klubom NHL so siedmymi presnými zásahmi v prvej tretine, pričom viac ich strelili len Canadiens, ktorí 8. marca 1922 strelili osem gólov. Sedem dokázali streliť aj Maroons (1938), Whalers (1985) a dvakrát opäť Canadiens (1920, 1951).

Vo štvrtok v prvej tretine skórovalo deväť rôznych hráčov, čo sa doteraz stalo v ligovej histórii len po piatykrát. Viac ich mal len zápas medzi Montrealom a Buffalom, ktorý sa hral 26. októbra 1982 – desať.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies