Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

V CHL začína play-off: V hre o tituly sú aj 8 Slováci, jeden určite vypadne

Už vo štvrtok sa v prvej lige z juniorskej Canadian Hockey League (CHL) začne bojovať o majstrovský titul v rámci play-off. V OHL, QMJHL i WHL bude mať vo vyraďovacích bojoch zastúpenie aj Slovensko.

OHL

V Ontáriu skončila sezóna už po základnej časti pre Ondreja Molnára z Erie. V prvom kole play-off tak budeme mať troch zástupcov. Na východe čaká obrancu Jakuba Chromiaka zaujímavá séria medzi Sudbury a nasadeným Peterborough, na ktoré to jeho tím v tejto sezóne vedel. V Západnej konferencii budú slovenskí útočníci Filip Mešár a Servác Petrovský hrať za outsiderov sérií – z posledného miesta nasadený Kitchener narazí na Windsor, predposledné Owen Sound na London.

Západná konferencia
Windsor (1) – Kitchener (8) // F. Mešár
London (2) – Owen Sound (7) // S. Petrovský
Sarnia (3) – Guelph (6)
Saginaw (4) – Flint (5)

Východná konferencia
Ottawa (1) – Oshawa (8)
North Bay (2) – Mississauga (7)
Barrie (3) – Hamilton (6)
Peterborough (4) – Sudbury (5) // J. Chromiak

Článok pokračuje pod reklamou

QMJHL

Sezónu v QMJHL dohral zo Slovákov len Peter Repčík, ktorého Charlottetown nebude tiež v najsilnejšej pozícii, keď z ôsmeho miesta Východnej konferencie vyzve Quebec, najlepší tím celej ligy v základnej časti. Play-off v tejto lige začína v piatok.

Západná konferencia
Sherbrooke (1) – Blainville-Boisbriand (7)
Gatineau (2) – Saint John (V9)
Victoriaville (3) – Drummondville (6)
Rouyn-Noranda (4) – Shawinigan (5)

Východná konferencia
Quebec (1) – Charlottetown (8) // P. Repčík
Halifax (2) – Cape Breton (7)
Moncton (3) – Baie-Comeau (6)
Chicoutimi (4) – Rimouski (5)

WHL

V piatok sa začne bojovať aj vo WHL, v ktorej máme vďaka sérii medzi Kamloops a Vancouverom garanciu, že sa do druhého kola play-off dostane minimálne jeden Slovák. Za favorizovaných Blazers hráva Jakub Demek, za Giants Samuel Honzek. Aj tímy ostatných dvoch Slovákov sú v play-off. V Západnej konferencii zabojuje o postup aj Prince George Jozefa Viliama Kmeca, ktorý bude v sérii proti Tri-City nasadený. Na východe bude zase Moose Jaw Róberta Bača v rovnakej pozícii proti Lethbridge.

Západná konferencia
Seattle (1) – Kelowna (8)
Kamloops (2) – Vancouver (7) // J. Demek - S. Honzek
Portland (3) – Everett (6)
Prince George (4) – Tri-City (5) // J. V. Kmec

Východná konferencia
Winnipeg (1) – Medicine Hat (8)
Red Deer (2) – Calgary (7)
Saskatoon (3) – Regina (6)
Moose Jaw (4) – Lethbridge (5) // R. Bačo

Sumáre zo zápasov Slovákov v CHL i USHL prinášame na dennej báze na SlovakKHL.sk



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies