Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Hossa sa stal prvou hviezdou zápasu

V nedeľu boli na programe dve stretnutia, z ktorých v jednom malo Slovensko zastúpenie v podobe troch hráčov. Do kanadského bodovania sa zapísal len Marián Hossa, ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu.

Chicago na domácom ľade privítalo Tampu Bay a so zmenenými útokmi sa mu podarilo nastrieľať štyri góly. Marián Hossa, prvá hviezda zápasu, strelil svoj štvrtý gól v sezóne a pridal aj asistenciu, aby pomohol Blackhawks k víťazstvu 4:0. Ďalšie tri góly strelili Patrick Kane, Ben Eager a Jonathan Toews. Všetkých 18 striel Lightning zlikvidoval fínsky brankár Antti Niemi, ktorý sa stretol vo vzájomnom stretnutí so skúsenejším krajanom Anterom Niittymakim. Toho Hossa prekonal v 40. minúte a ohrozil celkovo trikrát. V zápase odohral 20 a pol minúty a na svoje konto si pripísal aj dva plusové body. Tomáš Kopecký počas necelých ôsmich minút, ktoré strávil na ľadovej ploche, zaznamenal jednu strelu na bránu. V drese hostí nechýbal Andrej Meszároš, ktorý odohral 22 minút a na svoje konto si pripísal jednu strelu a tri mínusové body. Lightning v posledných štyroch zápasoch nevyhrali, kým Blackhawks sa tešili trikrát z víťazstva a upravili svoju bilanciu proti tímom z Východnej konferencie na 6-1-1. Stretnutie počas prvej tretiny opustil Patrick Kane, ktorý po podrazení Mattom Smabym utrpel tržnú ranu nad okom.

Darcy Tucker strelil svoj prvý gól po takmer dvoch mesiacoch a Craig Anderson zastavil 19 striel, aby pomohli Coloradu prebojovať sa na prvú pozíciu v Severozápadnej divízii. Chris Stewart a Wojtek Wolski sa tiež presadili za Colorado, ktoré porazilo Calgary 3:2 a pred týmto kanadským tímom má v divíznom poradí dvojbodový náskok. Avalanche v tejto sezóne vyhrali všetky tri vzájomné stretnutia proti Flames. O dva góly kanadského tímu sa v nedeľu postarali Rene Bourque a Mark Giordano. Slovensko na ľade zastúpenie nemalo.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marián Hossa (CHI) 20:27 1 1 2 +2 3 0
Tomáš Kopecký (CHI) 07:40 0 0 0 0 1 0
Andrej Meszároš (TAM) 21:57 0 0 0 -3 1 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies