Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Špekulácie

Ďalšia výmena na spadnutie: Hurricanes pracujú s Flyers na návrate beka

Jozef Struhár  
25.06.2023

Tím Carolina Hurricanes je blízko k tomu, aby do svojich radov vrátil obrancu Tonyho DeAngela, ktorý momentálne patrí tímu Philadelphia Flyers.

Informuje o tom Pierre LeBrun z TSN s tým, že Flyers by si mohli udržať 50 percent DeAngelovho päťmiliónového cap-hitu a získali by obratom mladú nádej. Výmena bude pravdepodobne dokončená v nedeľu.

DeAngelo strávil v Caroline ročník 2021/22, v ktorom zaznamenal 10 gólov a 51 bodov v 64 stretnutiach. Väčšinu ročníka vtedy odohral v páre s Jaccobom Slavinom. Hurricanes mali s týmto párom na ľade 67,2% kontrolu nad gólmi a 60,3% kontrolu nad očakávanými gólmi.

Hurricanes vymenili DeAngela a voľbu v siedmom kole draftu do Philadelphie v júli minulého roka za tri draftové voľby. V tom čase bol potenciálnym obmedzeným voľným hráčom a s Flyers sa dohodol na dvojročnej zmluve v hodnote 10 miliónov amerických dolárov.

DeAngelo viedol v uplynulej sezóne obrancov Philadelphie so 42 bodmi získanými v 70 zápasoch, no bol najhorší v tíme s 27 mínusovými bodmi. V priemere hrával zhruba 22 minút na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies