Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Špekulácie

Prekvapenie nebude: Carolina si svojho kapitána udržala

Aktualizované 25.06.2023 o 18:09

Tím Carolina Hurricanes je blízko k tomu, aby podpísal novú štvorročnú zmluvu s kapitánom Jordanom Staalom. Skúsený center by mal zarobiť 2,9 milióna amerických dolárov ročne.

O tomto vývoji informoval Pierre LeBrun z TSN, podľa ktorého už strany len finišujú podmienky klauzuly o nevymeniteľnosti.

Len o deň skôr pritom LeBrunov kolega Darren Dreger informoval, že sa strany v rokovaniach dostali do slepej uličky. Podotkol však, že situácia sa môže zmeniť pomerne rýchlo.


Staal sa 1. júla môže stať neobmedzeným voľným hráčom po vypršaní desaťročnej zmluvy v hodnote 60 miliónov amerických dolárov.

Článok pokračuje pod reklamou

Tridsaťštyriročný Kanaďan je obojsmerným centrom, ktorý počas svojho pôsobenia v tíme nazbieral 397 bodov v 742 zápasoch a osemkrát dostal hlasy v hlasovaní o držiteľa Selkeho trofeje. Kapitánom je päť sezón.

DOPLNENÉ: Hurricanes a Staal v nedeľu podpísali nový štvorročný kontrakt v celkovej hodnote 11,9 milióna amerických dolárov. Podľa Boba McKenzieho z TSN sa hráčov príjem rozloží takto:

Rok 1: plat 3,45 mil. USD
Rok 2: plat 3,41 mil. USD
Rok 3: plat 2,65 mil. USD
Rok 4: plat 775 000 USD + podpisový bonus 1,315 mil. USD



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies