Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Ďalšia strata pre Boston. Česká hviezda má ukončiť kariéru

Iba pár dní po tom, ako oznámil koniec kariéry kapitán Bostonu Bruins Patrice Bergeron, má zavesiť korčule na klinec ďalšia hviezda Bruins. Ide o českého útočníka Davida Krejčiho.

Informáciu priniesol Jimmy Murphy z Boston Hockey Now, ktorému nemenovaný zdroj z prostredia NHL povedal, že Krejčí oznámi koniec kariéry v profilige v blízkej budúcnosti. Existuje však možnosť, že by mohol reprezentovať Česko na domácich MS 2024.

Tridsaťsedemročný Krejčí sa vrátil pred minulou sezónou do Bostonu po tom, ako odohral jeden ročník v rodnom Olomouci. V 70 zápasoch základnej časti mal dobré čísla – zaznamenal 16 gólov a 40 asistencií.

V profilige má na konte vyše 1000 štartov a v roku 2011 pomohol Bostonu k zisku Stanley Cupu. Z vtedajšieho kádra si oblečú dres Bruins aj v ďalšej sezóne iba Milan Lučič a Brad Marchand. Ale čo je podstatnejšie, odchodom Krejčího stratia „medvede“ po Bergeronovi ďalšieho kvalitného centra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies