Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Nová mega zmluva v NHL: Podpísal ju Rasmus Dahlin

Tím Buffalo Sabres v pondelok oznámil, že podpísal novú osemročnú zmluvu s hviezdnym obrancom Ramusom Dahlinom. Ročne mu vynesie 11 miliónov amerických dolárov.

Nová zmluva začne platiť v sezóne 2024/25 a medzi obrancami bude mať druhý najvyšší priemerný plat po Erikovi Karlssonovi (11,5 mil. USD). Vyrovná sa platu Drewa Doughtyho.

„Toto je pre nás skutočne vzrušujúci deň. Máme hráča na vrchole kariéry, ktorý sa k organizácii zaviaže na maximálne možnú dobu,“ vyhlásil generálny manažér Kevyn Adams.

Dahlin sa po tejto sezóne mohol stať obmedzeným voľným hráčom. Novú zmluvu mohol podpísať od 1. júla. Tá končiaca mala dĺžku tri roky a ročný plat 6 miliónov amerických dolárov.

Dvadsaťtriročný Švéd má za sebou najlepšiu sezónu v kariére, keď zaznamenal 15 gólov a 73 bodov v 78 stretnutiach. V priemere hrával takmer 26 minút na zápas.

Dahlin bol v roku 2018 draftovou jednotkou. Odvtedy odohral v NHL 355 zápasov so ziskom 233 bodov (46+187). V play-off ešte nikdy nehral, keďže doň Sabres nepostúpili 12 rokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies