Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Slováci v NHL

Fanúšikovia Devils sú nespokojní, chcú Nemca! Príde šanca pre Mešára?

Rozhodnutie poslať Šimona Nemca na začiatok sezóny do AHL vyvolalo negatívne emócie u slovenských fanúšikov. Teraz podobné emócie zažívajú aj fanúšikovia New Jersey Devils.

Tím z Newarku zažíva rozpačitý štart do sezóny a po troch dueloch má bilanciu 1-1-1. Predmetom kritiky je pritom aj hra obrany. Fanúšikovia si dokonca počas pondelkového zápasu cez sociálne siete pýtali povolanie slovenského mladíka.


„Teraz si predstavte, ak by sme mali Šimona Nemca na ľade namiesto Brendana Smitha, keď potrebujeme dva góly,“ poznamenal Jon Bailey na X.

„Šimon Nemec s istotou nemôže byť horší ako Brendan Smith, nie?“ súhlasil nick.

Článok pokračuje pod reklamou

„Devätnásťročný hráč AHL Šimon Nemec je lepší ako Brendan Smith. Presvedčte ma o opaku,“ skonštatoval SPAC-ey-McSpacface.

„Predstavte si, že máte k dispozícii Šimona Nemca a vy miesto na súpiske využijete na Brendana Smitha,“ skonštatoval Caique.

„Nemôžem uveriť, že Devils išli na trh a zaplatili 3. kolo draftu za Brendana Smitha 2.0, len aby v spodnom páre nasadili dvoch ľavákov, zatiaľ čo poslali preč Šimona Nemca, ktorý mal lepší kemp ako oni dvaja,“ uviedol Timo Time.

Fanúšikovia priniesli aj vyjadrenia ako: „Šimon Nemec musel ísť do Uticy pre toto!?“ „Chýba mi Šimon Nemec,“ „Prečo nehrá Šimon Nemec v tejto obrane?“ „Dajte mi Šimona Nemca.“

Či by bolo povolanie Nemca v súčasnosti možné nie je známe. V drese Uticy totiž v otváracom zápase utrpel zranenie, pre ktoré vynechal druhý zápas sezóny. Klub o jeho stave neinformoval.

„Šimon Nemec kvôli tomuto zomrel,“ poznamenala lauren.



Otvorí sa príležitosť pre Mešára?

V nižšej AHL momentálne nehráva ani útočník Filip Mešár, ktorý je však zdravý, len sa nezmestil do základnej zostavy Lavalu. Marco D’Amico z Montreal Hockey Now však avizuje črtajúcu sa príležitosť na jeho tohtosezónny debut v drese Rocket.

Zo zostavy totiž vypadne Emil Heineman, ktorého vyradí zranenie hornej časti tela na neurčito: „Nešťastné pre Heinemana, ktorý sa zranil pri náhodnej hre. Mohlo by to poskytnúť príležitosť mať vplyv pre niekoho, ako sú Jared Davidson či Filip Mešár.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hrať centra v NHL nie je ľahké. Pospíšil sa na to teší a verí v úspech. Pred sezónou má dva ciele Pri druhom útoku Montrealu je potrebná väčšia trpezlivosť Devils už rozhodli: Nastúpi Nemec už v dnešnom zápase?Fanúšikovia sa majú na čo tešiť: Bedard je na druhú sezónu omnoho pripravenejší Slafkovský rozosmial: Peňaženka? Je veľká! Dúfa, že tento rok bude hra ešte pomalšia V NHL začala príprava: Minnesota víťazne, St. Louis prehralo. Padli 2 hetriky + videoSlovenský brankár pri premiére kapituloval len raz. Jeho krajan z tímu bodoval Mohli by Bruins zvážiť výmenu hviezdneho Swaymana?Súboj slovenských brankárov, Císar bodoval, Šatan debutoval Odmietol Sidney Crosby väčší balík peňazí od Penguins? Canucks podpísali zmluvu s fínskym brankárom Tatar a Nemec v jednej formácii. Dopĺňa ich aj Čech3 rýchle otázky: Slafkovský pobavil bitkou s Xhekajom a prezradil, že bude v novej reklameŤažší život pre Slafkovského a spol.? St. Louis už musí byť tvrdší Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies