Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Andy Murray končí na lavičke Blues

ST. LOUIS – Tím St. Louis Blues odvolal z funkcie hlavného trénera Andyho Murrayho, ktorého na lavičke dočasne nahradí Davis Payne. V sobotu to oznámil John Davison, prezident Blues.

„Chcel by som sa poďakovať Andymu Murraymu za prácu, ktorú tu vykonal za posledné štyri sezóny,“ povedal John Davison, ktorý je prezidentom „bluesmanov“ od roku 2006.

Andy Murray bol hlavným koučom Blues od 11. decembra 2006, kedy nahradil doterajšieho trénera Mikea Kitchena. Odvtedy stál na lavičke St. Louis v 260 zápasoch s bilanciou 118-102-40. V minulej sezóne doviedol „bluesmanov“ do play-off, v ktorom sa predstavili po siedmich rokoch. S vyraďovacími bojmi sa lúčili už po prvom kole, v ktorom podľahli Vancouveru Canucks 0:4 na zápasy. Murray pôsobil aj ako hlavný tréner Los Angeles Kings (1999-2006).

Dočasným koučom sa stal Davis Payne, ktorý doteraz trénoval hokejistov tímu Peoria Rivermen (farmárske mužstvo St. Louis) z Americkej hokejovej ligy. V prebiehajúcej sezóne patri Peorii tretie miesto v Západnej konferencii so ziskom 41 bodov. Tridsaťdeväťročný bývalý pravý krídelník Bostonu Bruins, za ktorý odohral 22 stretnutí so ziskom jednej asistencie, sa stal v poradí 23. trénerom v histórii St. Louis Blues.

„Bluesmani“ dokázali v doterajšom priebehu ročníka 2009/10 vyhrať 17 z 40 stretnutí a na ôsme miesto v Západnej konferencii, ktoré zaručuje postup do play-off strácajú deväť bodov. Zatiaľ im patrí dvanásta priečka.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies