Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Juniori

USHL a NCAA: Pekarčík potvrdil formu ako hviezda duelu, Jellúš rozhodol zápas + video

Ako sa darilo v USHL a NCAA slovenským zástupcom v noci zo soboty na nedeľu?


USHL

V USHL bol druhou hviezdou Juraj Pekarčík, ktorý dvoma asistenciami pomohol Dubuque k výhre 6:5 nad Waterloo a bodoval v štvrtom zápase po sebe. Po 12 dueloch sezóny tak má na konte 16 bodov (3+13).

Po asistencii zaznamenali dvaja Slováci. Theo Kiss, ktorého spoluhráč Ľubomír Kupčo nebodoval, k nej pridal aj mínusový bod pri výhre Des Moines 4:3 nad Lincolnom. Libor Nemec ju zaznamenal aj s dvoma „mínuskami“ pri výhre Green Bay 6:5 po nájazdoch nad Muskegonom, pri ktorej svoj nájazd nepremenil. Adam Gajan kryl 38 zo 43 striel a v nájazdoch nekapituloval.

Z výhry Farga 4:2 nad Omahou sa tešil Peter Císar, ktorý zaznamenal jeden plusový bod.

NCAA

Šimon Jellúš v NCAA podáva výborné výkony. Vo svojom štvrtom zápase sezóny strelil svoj štvrtý gól a neskôr aj premenil víťazný samostatný nájazd, aby rozhodol o výhre Vermontu 3:2 nad Providence. Pripísal si aj plusový bod.


Ján Lašák nebodoval pri prehre St. Lawrence 2:5 s Lake Superior. Artur Turanský nepremenil svoj nájazd pri prehre Miami 1:2 po nájazdoch s Arizona State.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies