Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Juniori

Mešár strelil krásny gól, Honzek sa vrátil. Všetkých zatienil fenomenálny Dvorský! + video

V noci z piatka na sobotu boli v akcii aj slovenskí juniori v OHL, QMJHL a WHL.


OHL

Dalibor Dvorský zažil skvelý zápas, keď dosiahol svoj prvý hetrik v zámorí a pridal k nemu aj asistenciu, aby s druhým štvorbodovým výkonom v sezóne pomohol Sudbury k výhre 9:6 nad Barrie. Pripísal si aj štyri trestné minúty za vysokú hokejku a stal sa prvou hviezdou zápasu. Dvorský, ktorý má po 16 dueloch na konte 13 gólov a 26 bodov, bol viacbodový v štyroch z posledných piatich duelov.




Svoj 12. gól v sezóne strelil Filip Mešár, ktorý pridal aj asistenciu pri prehre Kitcheneru 3:4 po predĺžení s Niagarou. Mešár, ktorý zaknihoval aj menší trest za sekanie, má po 16 dueloch sezóny na konte už 28 bodov.


Došlo aj na vzájomné stretnutie dvoch slovenských obrancov. Alex Čajkovič zaznamenal plusový bod pri výhre North Bay 8:6 nad Kingstonom, v drese ktorého si pripísal mínusový bod Jakub Chromiak.

QMJHL

Peter Repčík zaznamenal dve asistencie, aby bodoval v piatom zápase po sebe a prispel Drummondvillu k výhre 8:3 nad Sherbrooke. Pripísal si aj plusku a dve trestné minúty za nešportové správanie. Ondrej Maruna si pripísal mínusový bod pri výhre Chartlottetownu 4:2 nad Shawiniganom. Nebodoval v štvrtom zápase po sebe.

WHL

Vo WHL zažil sezónnu premiéru Samuel Honzek, ktorého Vancouver prehral s Kelownou 0:4. On sa prezentoval siedmimi strelami. Samuel Barcík zaznamenal mínusový bod pri výhre Saskatoonu 3:1 nad Lethdbridge a Andrej Tomašec nebodoval ani v 11. zápase sezóny. Pri výhre Moose Jaw 5:2 nad Red Deer zaznamenal mínusový bod. Z výhry sa tešil aj Jozef Viliam Kmec, ktorého Prince George zdolal Tri-City 4:1.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies