Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Flyers zapísali na waiver listinu pravorukého obrancu

Jozef Struhár  
05.12.2023

Tím Philadelphia Flyers umiestnil v pondelok na waiver listinu nechránených hráčov obrancu Louieho Belpedia, ktorý bude ostatným 31 tímom NHL k dispozícii 24 hodín úplne zadarmo.

Dvadsaťsedemročný pravoruký obranca odohral v tejto sezóne NHL len 12 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie. V priemere hrával 13 a štvrť minúty na zápas a predviedol aj 14 bodyčekov a 18 blokov.

Belpedio odohral v tomto ročníku aj päť zápasov za Lehigh Valley z AHL, kam poputuje, ak si ho z waiver listiny nikto nestiahne. V nich zaznamenal asistenciu a 15 trestných minút.

Rodák z amerického Illinois v minulosti odohral aj štyri bezbodové zápasy za Minnesotu. Tá ho draftovala v roku 2014 z celkového 80. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies