Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Fehérváry: Mám veľkú radosť, ukázali sme charakter

Slovenský obranca Martin Fehérváry po troch zápasoch bez bodu opäť zabodoval a to významne. V nedeľu sa stal prvou hviezdou zápasu, v ktorom strelil svoj prvý gól od 17. marca, aby pomohol Washingtonu k výhre 2:1 po nájazdoch nad Carolinou.

Fehérváry strelil svoj prvý gól v sezóne v 12. minúte druhej tretiny, keď necelé štyri minúty po góle Sebastiana Aha vyrovnával stav na 1:1.

„Videl som príležitosť pridať sa do protiútoku troch na dvoch alebo štyroch proti dvom, neviem... Trochu sa to pozdržalo a ja som si našiel otvorený priestor. Už si ani nepamätám, či som zakričal, alebo ma (Wilson) videl sám. Dostal som puk, uvidel som, že bránia Ovieho – to ma neprekvapilo - tak som len vystrelil a padlo to tam, z čoho som mal veľkú radosť, povedal Fehérváry.


Washington zareagoval víťazstvom na poslednú prehru 1:3 s Nashvillom. Nebol pritom v ľahkej situácii, keď hral druhý zápas za dva dni, tretí za posledné štyri dni, a medzitým absolvoval cesty z Philadelphie do Tennessee a odtiaľ následne do Severnej Karolíny. Hurricanes hrali náročný hokej a hráči Capitals ukázali hlavne v tretej tretine svojou bojovnosťou charakter.

„Manažovali sme to naozaj dobre. Oni skutočne dobre napádali a my sme mali za sebou cestu pred druhým zápasom za dva dni, takže to nebolo ľahké, ale myslím si, že sme to zvládli skutočne dobre, pomáhali sme si navzájom, mali sme dobrú štruktúru a fungovalo nám to,“ skonštatoval Fehérváry. „Snažili sme sa navzájom si pomáhať a bojovať za seba. Ukazuje to, aké dobré mužstvo sme.“

Dvadsaťštyriročný rodák z Bratislavy si v nedeľu vytvoril nové sezónne maximum s hracím časom 23:34. V 23 zápasoch tejto sezóny má na konte päť bodov za gól a štyri asistencie a je v štvrtý v tíme s 51 bodyčekmi a 40 blokmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies