Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Sumáre

Prvá hviezda: Slafkovský zatienil Bedarda. Toto v kariére ešte nezažil

Piatok priniesol v NHL štyri zápasy a jeden bol na Slovensku pozorne sledovaný. Juraj Slafkovský sa postavil Connorovi Bedardovi.

CHI - MTL 2:5

Slafkovský prvou hviezdou pri výhre nad Bedardom

Juraj Slafkovský strelil svoj prvý víťazný gól v NHL a pridal asistenciu, aby bol prvýkrát v kariére dvojbodový v dvoch zápasoch po sebe a pomohol Montrealu k výhre 5:2 nad Chicagom. Po súboji posledných dvoch draftových jednotiek bol vyhlásený za prvú hviezdu. Okrem štvrtého gólu a ôsmej asistencie v sezóne si pripísal aj plusový bod, tri strely, tri bodyčeky a jeden blok počas 15 minút, ktoré strávil na ľade. Gól a asistenciu zaznamenali aj Nick Suzuki a David Savard, ktorý spečatil gólom do prázdnej brány tretiu výhru Canadiens z posledných štyroch zápasov. Bodovali pritom v posledných piatich (3-0-2). Z gólu sa tešili aj Mike Stephens a Josh Anderson, Cayden Primeau zastavil 19 striel. Prekonali ho Ryan Donato a Jason Dickinson, ktorí poslali Blackhawks do vedenia 2:0. Nakoniec prehrali piaty zápas z posledných šiestich. Petr Mrázek ho opustil s 23 zákrokmi, Connor Bedard s asistenciou.

Slafkovského 4. gól v sezóne a 8. asistencia:


Hviezdy duelu: 1. J. Slafkovský (MTL), 2. N. Suzuki (MTL), 3. J. Anderson (MTL)



DET - PHI 7:6 SN

Detroit prišiel o veľké vedenie, nakoniec si ukončil sériu prehier

Patrick Kane zaznamenal dva góly a asistenciu predtým, ako v nájazdoch rozhodol o výhre Detroitu 7:6 nad Philadelphiou. Red Wings v zápase viedli po prvej tretine 5:1, ale nakoniec musel Dylan Larkin vynútiť predĺženie v závere tretej tretiny. Pripísal si predtým aj asistenciu. Po góle strelili J.T. Compher, Daniel Sprong a Shayne Gostisbehere, tri asistencie nazbieral Alex DeBrincat (vrátane 200. v kariére), po dve Moritz Seider a Lucas Raymond. James Reimer urobil 37 zákrokov. Prekonali ho šiesti rôzni hráči – Bobby Brink, Sean Couturier, Morgan Frost, Garnet Hathaway, Owen Tippett a dvojbodový Scott Laughton. Po dve asistencie si pripísali Joel Farabee, Travis Sanheim a Jegor Zamula, zatiaľ čo Carter Hart urobil 31 zákrokov. Kým Detroit si ukončil štvorzápasovú sériu prehier, Flyers prehrali druhý zápas po sebe a prišli aj o štvorzápasovú víťaznú sériu vo vzájomných stretnutiach. Duel nedohral domáci obranca Olli Määttä, ktorý v prvej tretine utrpel zranenie hornej časti tela.

Článok pokračuje pod reklamou

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. P. Kane (DET), 2. S. Laughton (PHI), 3. A. DeBrincat (DET)



NYR - EDM 3:4

Oilers uspeli v Madison Square Garden

Edmonton strelil štyri góly v tretej tretine v druhom zápase po sebe, aby zdolal Rangers 4:3 a po trojzápasovej sérii prehier sa tešil z druhej výhry po sebe. Víťazný gól strelil Ryan McLeod, ktorý zaznamenal aj asistenciu. Bilanciu 1+1 zaznamenal aj Warren Foegele, skórovali aj Zach Hyman a Evander Kane. Stuart Skinner urobil 31 zákrokov a prekonali ho Blake Wheeler, dvojbodový Mike Zibanejad a Will Cuylle. Chris Kreider asistoval pri dvoch góloch a Jonathan Quick kryl 24 striel. New York prišiel o trojzápasovú víťaznú šnúru.

Skvelá práca Zibanejada pri góle Wheelera:

Hviezdy duelu: 1. S. Skinner (EDM), 2. W. Foegele (EDM), 3. R. McLeod (EDM)



WPG - BOS 5:1

Vilardi opäť skóroval, Jets zdolali Bruins

Gabriel Vilardi skóroval v piatom zápase po sebe a pridal asistenciu, aby pomohol Winnipegu zdolať Boston 5:1 a ukončiť tak sériu šiestich prehier vo vzájomných súbojoch. Jets bodovali v piatom zápase po sebe (4-0-1) a vyhrali ôsmy z posledných desiatich aj vďaka 24 zákrokom Connora Hellebuycka či dvom gólom a asistencii Nina Niederreitera. Skórovali aj Josh Morrissey a Adam Lowry, Mark Scheifele dvakrát asistoval. O čestný úspech hostí sa postaral Brandon Carlo, ktorý Hellebuyckovi zničil nulu v 55. minúte. Jeremy Swayman urobil 28 zákrokov a zneškodnil aj trestné strieľanie Scheifeleho. Bruins prišli o päťzápasovú bodovú sériu (2-0-3) a prehrali tretí zápas po sebe. Vilardi počas svojej série strelil šesť gólov a pridal šesť asistencií.

Hviezdy duelu: 1. G. Vilardi (WPG), 2. M. Scheifele (WPG), 3. C. Hellebuyck (WPG)


Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 J. Slafkovský (MTL)
14:58
1
1
2
+1
0
3
3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kde leží budúcnosť Martina Pospíšila? Nemec zažil ťažký rok, ale naučil sa dôležitú vec. Veľmi sa teší, že nebude v tíme jediným SlovákomRantanen sa k zmluve neponáhľa, ale: Prečo by som chcel odísť? Cooper: Stamkosa nenahradí nikto. Guentzel si bude tvoriť vlastný odkaz Slovenský brankár bol pri debute hviezdou duelu, jeden krajan bodoval Začali sezóny v QMJHL a WHL. V akcii boli aj traja slovenskí debutanti Senators sú bližšie k sťahovaniu: Na poslednú chvíľu dosiahli dôležitú dohoduV NHL odohral len 78 zápasov a už podpísal obrovskú zmluvu! Je to vážnejšie, ako by chceli: Lekárska prehliadka odhalila u obrancu Jets problémBlackhawks budú ešte týždne bez nového brankára. Prišli aj o draftovú dvojkuRick Nash sa dočkal povýšeniaMešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies