Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Slováci v NHL

Nemec na hojdačke: Najskôr predbehol všetkých krajanov, teraz čelí nevídanej kritike

Slovenský obranca Šimon Nemec má za sebou dvojzápas kontrastov. New Jersey odohralo dva zápasy za dva dni a každý mu priniesol opačné pocity.

V piatok sa rodák z Liptovského Mikuláša mohol tešiť z výhry 4:1 nad Columbusom, ku ktorej pomohol asistenciou i kvalitným herným výkonom, za ktorý opäť získaval od verejnosti pochvaly.

Zaujímavé tiež bolo, že dosiahol už svoj 10. bod v sezóne, pričom predbehol všetkých svojich krajanov, ktorí v tejto sezóne NHL nazbierali dvojciferný počet bodov.

Nemec potreboval len 22 zápasov, aby sa k tejto méte dostal. Bol o sedem zápasov rýchlejší ako Tomáš Tatar a Martin Pospíšil a dokonca o 10 zápasov rýchlejší ako Juraj Slafkovský. Všetko sú to pritom útočníci.



Prehupneme sa na ďalší deň a dojmy sa menia.

Článok pokračuje pod reklamou

New Jersey prehralo s Dallasom 2:6, pričom slovenský reprezentant zaznamenal dva mínusové body, celkovo bol pri troch inkasovaných góloch a nechal sa celkom zbytočne vylúčiť za držanie. Pri presilovke Devils pritom okolo neho ako nôž maslom prešiel Roope Hintz, ktorý skóroval v oslabení. Pri góle Craiga Smitha na 5:0 zatienil pri snahe o zblokovanie strely výhľad svojmu brankárovi. Celkovo to nebol ideálny výkon.

Reakcie fanúšikov na sociálnej sieti X na seba nenechali dlho čakať a po prvýkrát v mladej kariére mali taký kritický charakter.

„Šimon Nemec hrá na h**no. Príliš veľa strát pukov a chýb. Tréner musí urobiť nejaké zmeny,“ poznamenal jeden z fanúšikov. „Dnes to bol pravdepodobne jeho jediný „zlý“ zápas,“ pridal sa ďalší. „Dnes odohral zápas na h**no, ale stále mal odohraných viac ako 16 minút desať minút pred koncom,“ konštatoval ďalší.

„Tá obrana je odpad. Luke a Nemec hrali ako odpadky,“ nebral si servítku pred ústa jeden z priaznivcov. Podobne to videl ďalší: „Nemec hral ako odpad a Lindy mu aj napriek tomu venoval viac ako 20 minút.“

Pridal sa však aj známy zámorský autor Alex Chauvancy: „Pre Šimona Nemca to bol ťažký zápas.“ Tento názor zopakovalo aj viacero fanúšikov. Jeden dokonca navrhoval návrat do AHL: „Nemec je stále mladý a potrebuje viac rozvoja v AHL.“

Ako vidno, tak nielen trh v Montreale je náročný. Juraj Slafkovský si kritiky užíval do sýta, teraz si ju prvýkrát vyskúša aj draftová dvojka. Verme však, že sa z nevydareného duelu oklepe a už v pondelok proti Vegas bude opäť robiť radosť aj tým najprísnejším fanúšikom v zámorí.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies