Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Sumáre

Tatar naštartoval peknú gólovú akciu, bol vyrovnaný zápis Demitru

V nedeľu sa v NHL odohrali dva zápasy a v jednom malo zastúpenie aj Slovensko. Víťazili domáci.

SEA - CBJ 4:2

Tatar pomohol k výhre nad Blue Jackets, hviezdou zápasu Eberle

Jordan Eberle strelil dva góly, vrátane víťazného, a pridal asistenciu, aby doviedol Seattle k výhre 4:2 nad Columbusom. K druhej výhre z posledných troch zápasov viedli aj góly Jareda McCanna a Brandona Taneva, ktorý pečatil triumf gólom do prázdnej brány. McCann pridal aj asistenciu, Oliver Bjorkstrand asistoval dvakrát a bodovo sa presadil aj Tomáš Tatar, ktorý založil gólovú akciu vedúcu ku gólu na 2:0. Joey Daccord urobil 30 zákrokov a ho dvakrát prekonal Jegor Činachov, ktorý v tretej tretine zdramatizoval zápas znížením z 0:3 na 2:3. Blue Jackets však nakoniec prehrali štvrtý zápas z posledných piatich a prišli pre zranenie aj o Adama Fantilliho. Daniil Tarasov kapituloval trikrát z 25 striel. Ani raz ho neohrozil Tatar, ktorý okrem asistencie zaznamenal plusový bod a blok počas 11 minút a 21 sekúnd strávených na ľade. Po 45. zápase sezóny má na konte 19 bodov (7+13). Jeho Kraken vyhrali štvrtý zápas proti Columbusu po sebe. Eberle vyrovnal klubový rekord s troma bodmi v jednej tretine a ako prvý hráč v histórii tímu strelil v jednom zápase dva presilovkové góly.

Tatarova 13. asistencia, 19. bod v sezóne:


Hviezdy duelu: 1. J. Eberle (SEA), 2. J. Činachov (CBJ), 3. J. McCann (SEA)


STL - LAK 4:3 PP

Schenn rozhodol v predĺžení o natiahnutí sérií Blues i Kings

Brayden Schenn skóroval po 64 sekundách predĺženia, aby St. Louis vyhralo piaty zápas po sebe, keď zdolalo Los Angeles 4:3. Týmto pomerom vyhralo štvrtý zápas po sebe. Jordan Kyrou zaznamenal gól a dve asistencie, Pavel Bučnevič gól a asistenciu, Nick Leddy gól. Scott Perunovich dvakrát asistoval predtým ako sa zranil (dolná časť tela) a Joel Hofer kryl 30 striel. Prekonali ho Adrian Kempe, Jaret Anderson-Dolan v oslabení a Phillip Danault. David Rittich urobil 28 zákrokov a Kings prehrali štvrtý zápas po sebe. Prišli aj o päťzápasovú víťaznú sériu vo vzájomných zápasoch. Po začiatku sezóny s bilanciou 20-7-4 majú v posledných 16 dueloch bilanciu 2-8-6. Schenn strelil v predĺžení svoj siedmy gól, čím vyrovnal Pavla Demitru na druhom mieste historického poradia Blues. Viac ich strelil len Vladimir Tarasenko – desať.

Článok pokračuje pod reklamou

Kempe nemohol uveriť, že netrafil odkrytú bránu:

Hviezdy duelu: 1. J. Kyrou (STL), 2. B. Schenn (STL), 3. J. Hofer (STL)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 T. Tatar (SEA)
11:21
0
1
1
+1
0
0
0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Môže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies