Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Týmto 5 hráčom by sa mohla pred uzávierkou hodiť zmena scenérie

Jozef Struhár  
28.02.2024

Prestupová uzávierka nastane už budúci piatok a výmeny by niektorých hráčov mohla rozosmútiť. Iní by ju však mohli prijať s ambíciou zažiť čerstvý štart.

John Matisz z theScore identifikoval piatich hráčov, ktorým by sa zmena scenérie mohla hodiť:

Alexander Holtz, New Jersey Devils – sedmička draftu 2020 má stále len 22 rokov a ofenzívny talent, bo ťahá ho dole slabá defenzívna hra. A to nie je niečo, čo by tréner Lindy Ruff videl rád. Generálny manažér by ho mohol využiť pri snahe získať brankára.

Spencer Knight, Florida Panthers – pri tom, ako sa Sergej Bobrovskij znova našiel a Anthony Stolarz ponúka spoľahlivé výkony v pozícii náhradníka, sa Knight ocitol na treťom mieste hierarchie. V 22 rokoch by bol vítanou posilou pre viacero tímov, kde by mohol dostať šancu znova sa etablovať v NHL.

Článok pokračuje pod reklamou

Adam Boqvist, Columbus Blue Jackets – trápi sa s tým, aby zostal zdravý a tréner Pascal Vincent ho neváha raz za čas poslať na tribúnu. Preto by sa mu mohol hodiť čerstvý začiatok niekde inde, kde by mal dlhodobú perspektívu. Do prvého tímu majú totiž nakročené veľké nádeje Denton Metychuk a David Jiříček.

Pavel Bučnevič, St. Louis Blues – nespĺňa zvyčajné kritéria, aby bol považovaný za hráča, ktorému by sa hodila zmena scenérie, ale Blues by za neho mohli získať veľa a on by mohol dostať šancu niekde zahviezdiť predtým, ako mu po budúcej sezóne vyprší zmluva.

Elvis Merzlikins, Columbus Blue Jackets – ak by bol jeho cap-hit nižší ako 5,4 milióna amerických dolárov alebo by mu zmluva končila skôr, už mohol chytať puky v inom drese. otvorene už povedal, že by rád dostal šancu niekde inde, kde by nebol náhradníkom, ale jasnou jednotkou. Záujem o neho údajne prejavilo New Jersey, no mohol by sa hodiť trebárs aj Chicagu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladá hviezda Hurricanes podpísala netradičnú lukratívnu zmluvuRegenda: Viem, čo musím urobiť, aby som hral v NHL. Ak urobíme toto, v nedeľu budeme v poriadku Zranenie Šimona Nemca: Bude hrať v nedeľu? Slovo budú mať aj Devils Bratovi Gaudreaua sa mal narodiť syn: Tisíce ľudí podporujú finančne jeho ženu. Aj hráči NHL Fanúšikovia v Ohiu i Alberte vzdávajú hold Gaudreauovi. Vinník opísal nehodu, na súde šokoval otázkouOttawa potrebuje dohodu o aréne v centre už v septembri Slováci zdolali Maďarov, teraz ich čaká priamy boj o miestenku. Nemec duel nedohralVeľká tragédia: Hviezda NHL a jej mladší brat zomreli Hartford miluje Sýkoru: Obľúbencom fanúšikov sa stal rýchlo. Viac si verím, tvrdí 100 najlepších nádejí NHL? V rebríčku sú aj traja Slováci Černák napodobnil Hossu a Kopeckého, Chára Jágra. Posledný duel play-off v kariére odohral proti Bruins Keller sa už nevie dočkať: Letné ťahy Utahu nás posunú správnym smerom Trotz: Askarov bude skvelý, ale nie som si istý, či je mentálne pripravený Veľká rana: Známy útočník Hurricanes vynechá pre zranenie celý ročník Lotyšská hviezda utrpela v príprave na kvalifikáciu zranenie. Stihne kemp v NHL? Ottawa podpísala zmluvu s aktuálnym víťazom Stanleyho pohára Flyers dajú v kempe šancu fínskemu brankárovi Olympijská kvalifikácia: Slovensko má za sebou prvý hrací deň Marián Studenič opustil slovenský výber. Nebol spokojný Strelí Slafkovský viac gólov ako Laine? Toto číslo by znamenalo veľmi dobrú sezónu, odhaduje Biron Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies