Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Správy z NHL

Sobotná NHL naživo: Boduje Nemec v treťom dueli v rade?

PR článok
16.03.2024

Sobota a NHL zápasy vo vynikajúcom čase. To je kombinácia, ktorá zaručene funguje. Už o 17:37 hod. vypukne napríklad stret Detroitu s Buffalom. Po 22. hodine to bude aj so slovenskou účasťou. V konfrontácii si to rozdá Arizona s New Jersey. Uspejú Nemec a spol.? Rozhodnite na tiketoch, na ktorých využite aj BetBuilder stávky. Kompletný program kanadsko-americkej súťaže sledujte na našich streamoch a zahrajte si Fantasy k NHL. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Opäť pristrihnuté krídla?

Na domáci ľad vykorčuľujú hokejisti Detroitu. Ich aktuálna forma? Veľmi tragická! Červené krídla nezvládli (po základnej hracej dobe) už sedem súbojov za sebou! Bieda a hlavne vznikajúce komplikácie s play-off... Túto negatívnu sériu budú chcieť poslať do zabudnutia proti Buffalu. Podarí sa im to?

Šable tiež ešte stále môžu pomýšľať na vyraďovaciu fázu. A v súčasnosti im ide celkom aj karta, keď zdolali predchádzajúcich troch sokov. Naposledy si to odniesli ostrovania z New Yorku (4:0).

Čo myslíte, pristrihnú Sabres Red Wings? Člen najväčšej komunity tipérov inspi13 sa v analýze s kurzom 2,73 domnieva, že áno a zaútočil na čistú dvojku. Chrastinova2 ide na to trocha opatrnejšie, verí v triumf Buffala v stávke bez remízy (2,13). Tiež sa prikloníte radšej na stranu hostí? Alebo skôr pôjdete proti prúdu?

Kojoti vs. diabli

Pridá slovenský reprezentant Šimon Nemec s kurzom 2,7 do svojej zbierky ďalší kanadský bod? Odpoveď na túto otázku prinesie zrážka Arizony a New Jersey. Rodák z Liptovského Mikuláša sa bodovo presadil v posledných dvoch dueloch. Najskôr strelil gól pri porážke s NY Rangers (1:3) a potom prihrával spolu s Jesperom Brattom na presný zásah Tima Meiera (triumf 6:2 nad Dallasom).

Mimochodom, minulé dve stretnutia Coyotes a Devils skončili nerozhodným výsledkom. Rozhodnúť museli až predĺženie a samostatné nájazdy (5:4 pp a 3:4 sn z pohľadu diablov). Bude víťaz opäť známy až po extra time či nájazdovej lotérii? Tipnite si!

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies