Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Slováci v NHL

Fehérváryho otázniky: Stihne vyrovnať osobný rekord? Ako blízko je k MS po ďalšej prehre?

Slovenský obranca Martin Fehérváry dokázal počas nedeľného zápasu bodovať, čím zvýšil svoje šance na vyrovnanie osobného maxima. Jeho Washington však prehral s Ottawou 2:3 po predĺžení, vďaka čomu sa mu opäť o čosi skomplikoval boj o play-off.

Fehérváry si už 26. marca vytvoril nové osobné maximum s počtom asistencií získaných v jednej sezóne. To si vylepšil v nedeľu už na 12.

Pokiaľ ide o body, aktuálne mu chýbajú už len dva, aby vyrovnal svoj osobný rekord z ročníka 2021/22, v ktorom v 79 zápasoch vyprodukoval 17 bodov za osem gólov a deväť asistencií.

Fehérváry nazbieral v tejto sezóne 15 bodov v 61 zápasoch, a tak má momentálne nábeh na 16 bodov. Jeho tím odohrá v sezóne ešte päť zápasov, v ktorých potrebuje bodovať dvakrát na vyrovnanie maxima.

Článok pokračuje pod reklamou

Päť zápasov zároveň poskytuje Capitals šancu získať ešte desať bodov do tabuľky. V poslednom čase si však šance na play-off nevylepšovali, keď prehrali posledných šesť zápasov po sebe.

Aktuálne tak strácajú na druhú divokú kartu vo Východnej konferencii jeden bod. Oni aj Detroite odohrali už 77 zápasov. Toľko ich odohrali aj Islanders, ktorí majú dvojbodový náskok na treťom mieste Metropolitnej divízie, a Penguins, ktorí majú rovnaký počet bodov ako tím z hlavného mesta USA. Bodovo rovnako na tom sú aj Flyers, ale tých čakajú už len štyri stretnutia.

Washington má podľa MoneyPuck momentálne 26,1% šancu na postup do play-off. Konkurencia je na tom o čosi lepšie – Islanders ju majú 59,1%, Red Wings 51,3% a Penguins 38,2%. Philadelphii šance klesli na 25,1 %.

Washington ešte čakajú zápasy proti Detroitu, Buffalu, Tampe, Bostonu a Philadelphii.

Fehérváry by bol v prípade nepostupu do play-off alebo skorého vypadnutia v play-off cennou posilou pre slovenskú reprezentáciu na blížiacich sa majstrovstvách sveta.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies