Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VAN
1
EDM
2
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje!

Po podpise vstupných zmlúv s Marcusom Sylvegardom a Samuelom Johannessonom oznámil tím St. Louis Blues, že podpísal trojročné nováčikovské zmluvy s útočníkmi Simonom Robertssonom a Ottom Stenbergom.

Robertson odohral v tejto sezóne 27 zápasov SHL v drese Skelleftea AIK so ziskom dvoch gólov a dvoch asistencií. V 15 zápasoch play-off pridal gól a asistenciu. Zahral si aj v nižšej lige za Brynas IF. V 12 zápasoch základnej časti vyprodukoval šesť gólov a tri asistencie, v troch dueloch play-off gól a asistenciu. Dvadsaťjedenročný Švéd bol draftovaný v roku 2021 zo 71. miesta.

Jeho o tri roky mladí krajan bol draftovaný v minulom roku už z 25. miesta. Stenberg odohral v ročníku 2023/24 jeden bezbodový duel vo švédskej juniorke, 31 zápasov za Frolundu z elitnej SHL so ziskom troch gólov a troch asistencií a deväť zápasov so ziskom 9 bodov (4+5) za Bofors IK z nižšej ligy. V jeho drese odohral aj 15 duelov play-off so ziskom 7 bodov (5+2). Jeden bezbodový duel odohral aj v play-off najvyššej súťaže.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies