Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Predaj Coyotes sa očakáva budúci týždeň. NHL sa do Arizony bude môcť vrátiť cez expanziu!

Tím Arizona Coyotes bude pravdepodobne predaný majiteľovi tímu NBA Utah Jazz Ryanovi Smithovi krátko po poslednom zápase tímu v tejto sezóne a bude zahŕňať garanciu návratu NHL do Arizony.

Súčasťou predaja organizácie bude podmienka, že ak sa súčasnému majiteľovi Coyotes Alexovi Meruelovi podarí vybudovať do piatich rokov novú arénu, NHL sa do Arizony vráti formou expanzie. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním na osobu, ktorá pozná detaily rokovaní.

Predaj organizácie v hodnote jednej miliardy amerických dolárov by sa mal uskutočniť najneskôr do štartu play-off, ak nedôjde k neočakávaným okolnostiam. Najskôr by sa mali hokejové operácie presunúť do rúk NHL a potom k Smithovi, ktorý klub presťahuje do Salt Lake City z Utahu. Obchodné operácie si udrží Meruelo, aby mohol napredovať s plánom projektu v hodnote 3 miliardy amerických dolárov, ktorý zahŕňa aj novú arénu na severe Phoenixu.

Meruelovi tiež zostane vo vlastníctve tím AHL Tucson Roadrunners, ktorý plánuje presťahovať do Mullett Arény v Tempe, súčasnom dočasnom domove Coyotes.

Tlačová konferencie Meruela a komisára NHL Garyho Bettmana sa očakáva budúci týždeň, keď už bude dohoda spečatená. Liga podporuje plány výstavby novej arény v Arizone, ale nevedela sa zmieriť s hraním zápasov v univerzitnej hale s kapacitou necelých 5 tisíc divákov.

Predpokladom napredovania projektu novej arény bude zisk pozemku, ktorý bude v júni predmetom aukcie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladá hviezda Hurricanes podpísala netradičnú lukratívnu zmluvuRegenda: Viem, čo musím urobiť, aby som hral v NHL. Ak urobíme toto, v nedeľu budeme v poriadku Zranenie Šimona Nemca: Bude hrať v nedeľu? Slovo budú mať aj Devils Bratovi Gaudreaua sa mal narodiť syn: Tisíce ľudí podporujú finančne jeho ženu. Aj hráči NHL Fanúšikovia v Ohiu i Alberte vzdávajú hold Gaudreauovi. Vinník opísal nehodu, na súde šokoval otázkouOttawa potrebuje dohodu o aréne v centre už v septembri Slováci zdolali Maďarov, teraz ich čaká priamy boj o miestenku. Nemec duel nedohralVeľká tragédia: Hviezda NHL a jej mladší brat zomreli Hartford miluje Sýkoru: Obľúbencom fanúšikov sa stal rýchlo. Viac si verím, tvrdí 100 najlepších nádejí NHL? V rebríčku sú aj traja Slováci Černák napodobnil Hossu a Kopeckého, Chára Jágra. Posledný duel play-off v kariére odohral proti Bruins Keller sa už nevie dočkať: Letné ťahy Utahu nás posunú správnym smerom Trotz: Askarov bude skvelý, ale nie som si istý, či je mentálne pripravený Veľká rana: Známy útočník Hurricanes vynechá pre zranenie celý ročník Lotyšská hviezda utrpela v príprave na kvalifikáciu zranenie. Stihne kemp v NHL? Ottawa podpísala zmluvu s aktuálnym víťazom Stanleyho pohára Flyers dajú v kempe šancu fínskemu brankárovi Olympijská kvalifikácia: Slovensko má za sebou prvý hrací deň Marián Studenič opustil slovenský výber. Nebol spokojný Strelí Slafkovský viac gólov ako Laine? Toto číslo by znamenalo veľmi dobrú sezónu, odhaduje Biron Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies