Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Reprezentácia

Zámorský expert vyzdvihol Hlavaja i Nemca. Tatar? Možno lepší aj ako Slafkovský

Po slovenskej výhre 4:0 nad Poľskom v stredajšom zápase majstrovstiev sveta v ľadovom hoeji vydvihol zámorský expert Steven Ellis z Daily Faceoff troch Slovákov – brankár Samuela Hlavaja, obrancu Šimona Nemca a útočníka Tomáša Tatara.

K brankárovi, ktorý nedávno podpísal zmluvu s tímom Minnesota Wild, uviedol: „S 20 zákrokmi bol Hlavaj aj dnes pripravený na tú výzvu. Nebol ku koncu taký zaneprázdnený, ale ešte nemal zápas, v ktorým by bol mimo. Proti Američanom bol skvelý a dnes bol pri plne zaslúženom čistom konte pri plnej kontrole.“

Nemec zaujal Ellisa korčuľovaním a pohybmi s pukom, ktoré podľa neho pôsobia, že ich robí bez námahy. Vyzdvihol jeho prihrávku na gól, ktorým Tatar zvýšil na 2:0.

„Nemec bol doteraz v každom zápase najlepším obrancom Slovenska a ukazuje, že napriek tomu, že je jedným z najmladších hráčov na turnaji, dokáže zvládnuť odohrať 20 minút na zápas s ľahkosťou,“ povedal odborník o obrancovi New Jersey Devils.

Tatar okrem gólu zaznamenal aj dve asistencie.

„Ako jeden z hŕstky skúsených útočníkov so skúsenosťami z NHL v tomto tíme, bol Tatar excelentný s pukom aj bez neho. Možno ešte lepší ako Juraj Slafkovský? Povedal by som. Práve teraz vysiela dobré vibrácie,“ skonštatoval Ellis.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies