Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VGK
0
DAL
0
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Šatan nebodoval v siedmom zápase v rade

Skúsený útočník Miroslav Šatan nebodoval v drese Bostonu Bruins, s ktorým na začiatku januára podpísal kontrakt do konca aktuálnej sezóny, už v siedmom zápase v rade. Kanadský bod naposledy získal 21. januára.

Šatan naposledy bodoval proti tímu Columbus Blue Jackets (21. januára), proti ktorému si na svoje konto pripísal jednu asistenciu. Odvtedy odohrali Bruins sedem stretnutí, no ani v jednom nedokázal topoľčiansky rodák bodovať.

„Šarky“ nie je jediný, komu sa nedarí. Formu nemá ani jeho tím, ktorý sa z víťazstva naposledy radoval 14. januára, kedy porazil hráčov San Jose 2:1 po trestných strieľaniach. Od tohto zápasu ubehne čoskoro mesiac, no Bruins sa z ďalšej výhry ešte neradovali. V posledných desiatich stretnutiach zaznamenal Boston len štyri body za štyri prehry po trestných strieľaniach.

Tridsaťpäťročný krídelník odohral v prebiehajúcej sezóne zatiaľ pätnásť zápasov so ziskom štyroch kanadských bodov za dva góly a dve prihrávky. Súperových gólmanov ohrozil 20 strelami a na ľade v priemere strávil 16 minút a 58 sekúnd.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Islanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Dráma až do konca: Jednogólový zápas rozhodol o prvej sérii 2. kola na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies