Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Budú rokovania s Crosbym tiché? Koncentrujeme sa hlavne na toto, odhaľuje Dubas

Generálny manažér tímu Pittsburgh Penguins, Kyle Dubas, plánuje držať rokovania o novej zmluve s ikonickým centrom Sidneym Crosbym pod pokrievkou.

Kapitán „Tučniakov“ má vo svojej 12-ročnej zmluve v hodnote 8,7 milióna amerických dolárov ročne platný ešte jeden rok. Od 1. júla však už bude môcť podpísať novú zmluvu.

„Kľúčové pre nás je, vzhľadom na dôležitosť toho a ako veľa toho Sid pre túto organizáciu a mesto znamená, že to chceme udržať také tiché, ako to bude možné a prejsť si tým,“ povedal Dubas pre ligový web.

„A potom dúfajme, ako si prejdeme týmto letom, budeme mať zmysel pre to, na čom každý je a potom všetkým dáme o tom vedieť v ten správny čas.“

Článok pokračuje pod reklamou

Crosby má už 36 rokov, no viedol v tejto sezóne Penguins s 94 bodmi, keď v 82 dueloch strelil 42 gólov a pridal 52 asistencií. Bola to jeho 19. sezóna s priemerom aspoň bod na zápas, čím vyrovnal rekord NHL Waynea Gretzkého.

Crosby je momentálne desiaty v historickom poradí ligy s 1596 bodmi (592+1004) a len osem gólov ho delí od toho, aby ako 21. hráč histórie pokoril métu 600 gólov v NHL.

Penguins majú za sebou dve sezóny, v ktorých nedokázali postúpiť do play-off. Ich prioritou pred týmto letom je pridať mladé talenty k jadru veteránov, ktoré okrem Crosbyho tvoria aj Jevgenij Malkin, Kris Letang a Erik Karlsson.

„Hlavnou koncentráciou pre nás momentálne je, aby sme získali čo najviac mladých hráčov, čo najviac nádejí a najviac draftových volieb, aby sme sa pokúsili naplniť tím naozaj dobrými mladými talentami, mladými hráčmi a aby sme to mali pripravené na budúcnosť a na pokus vrátiť sa späť do boja tak rýchlo, ako to bude možné,“ skonštatoval Dubas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies