Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Budú rokovania s Crosbym tiché? Koncentrujeme sa hlavne na toto, odhaľuje Dubas

Generálny manažér tímu Pittsburgh Penguins, Kyle Dubas, plánuje držať rokovania o novej zmluve s ikonickým centrom Sidneym Crosbym pod pokrievkou.

Kapitán „Tučniakov“ má vo svojej 12-ročnej zmluve v hodnote 8,7 milióna amerických dolárov ročne platný ešte jeden rok. Od 1. júla však už bude môcť podpísať novú zmluvu.

„Kľúčové pre nás je, vzhľadom na dôležitosť toho a ako veľa toho Sid pre túto organizáciu a mesto znamená, že to chceme udržať také tiché, ako to bude možné a prejsť si tým,“ povedal Dubas pre ligový web.

„A potom dúfajme, ako si prejdeme týmto letom, budeme mať zmysel pre to, na čom každý je a potom všetkým dáme o tom vedieť v ten správny čas.“

Článok pokračuje pod reklamou

Crosby má už 36 rokov, no viedol v tejto sezóne Penguins s 94 bodmi, keď v 82 dueloch strelil 42 gólov a pridal 52 asistencií. Bola to jeho 19. sezóna s priemerom aspoň bod na zápas, čím vyrovnal rekord NHL Waynea Gretzkého.

Crosby je momentálne desiaty v historickom poradí ligy s 1596 bodmi (592+1004) a len osem gólov ho delí od toho, aby ako 21. hráč histórie pokoril métu 600 gólov v NHL.

Penguins majú za sebou dve sezóny, v ktorých nedokázali postúpiť do play-off. Ich prioritou pred týmto letom je pridať mladé talenty k jadru veteránov, ktoré okrem Crosbyho tvoria aj Jevgenij Malkin, Kris Letang a Erik Karlsson.

„Hlavnou koncentráciou pre nás momentálne je, aby sme získali čo najviac mladých hráčov, čo najviac nádejí a najviac draftových volieb, aby sme sa pokúsili naplniť tím naozaj dobrými mladými talentami, mladými hráčmi a aby sme to mali pripravené na budúcnosť a na pokus vrátiť sa späť do boja tak rýchlo, ako to bude možné,“ skonštatoval Dubas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies