Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Správy z NHL

Bude stáť za Nemcom: Vyjde zo mňa to najlepšie, tvrdí hviezdny brankár

Po dlhom čakaní sa sága okolo Jacoba Markströma skončila. Švédsky brankár sa v stredu stal súčasťou tímu New Jersey Devils a je motivovaný v ňom dosiahnuť nové výkonnostné výšiny.


„Chcem byť tlačený a chcem byť vyzývaný k tomu, aby som podával moje najlepšie výkony, a myslím si, že z tohto zo mňa vyjde to najlepšie, som si istý,“ povedal Markström po výmene.

New Jersey získali finalistu Vezinovej trofeje z roku 2022 od Calgary za obrancu Kevina Bahla a chránenú voľbu v prvom kole budúcoročného draftu.

Bránkovisko bolo najväčšou slabinou Devils v tejto sezóne a prakticky od konca éry Martina Brodeura nenašlo stabilnú jednotku. Tridsaťštyriročný Švéd tak chápe, že očakávania budú vysoké.

Článok pokračuje pod reklamou

„Toto je veľká výzva. Ja len chcem vyhrávať hokejové zápasy. Ak nebudeme vyhrávať, budem svojím najväčším kritikom,“ skonštatoval Markström, ktorý s výmenou musel súhlasiť.

„Máte pocit, že ten tím dokáže vyhrávať? Ak áno, potom je všetko ostatné celkom ľahké. New Jersey a jeho generálny manažér za mňa naozaj zabojovali. Keď vás niekto chce, cítite sa dobre. Nepotrebujem toho oveľa viac, aby som bol nadšený. Chcem naskočiť na loď, byť toho súčasťou a dúfajme ju nasmerovať správnym smerom.“

Markströma spája s Devils aj jeho debut v NHL. V januári 2011 ako člen Floridy naskakoval do rozbehnutého zápasu v New Jersey a zo 14 striel inkasoval dva góly. Proti nemu vtedy stál Brodeur.

„Keď si na to spomeniete, máte z toho zimomriavky. Dobré spomienky. Možno je za všetkým týmto pre mňa nejaký zmysel, keď si oblečiem dres tímu, na ľade ktorého som zažínal kariéru v NHL,“ povedal Marksröm, ktorý sa v organizácii s Brodeurom stretne – pracuje tam ako viceprezident hokejových operácií. „Dúfajme, že sa ho nebudem pýtať príliš veľa otázok,“ zažartoval Švéd.

New Jersey bude mať v budúcej sezóne brankársky tandem zložený pravdepodobne s Markströma a Jakea Allena, ktorí boli draftovaní v roku 2008 v druhom kole. Delili ich len tri pozície.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladí Slováci boli prvými dvoma hviezdami rovnakého zápasu + videoPadol druhý slovenský gól. Kňažko zbieral plusové body, Nemec opäť mínuskyZnámy útočník Jets nehral od roku 2019. Teraz podpíše jednodňovú zmluvu a skončí definitívneĎalší z veľkej štvorky útočníkov Toronta utrpel zranenie. Obranca podstúpil operáciu Najhoršie obavy u hviezdneho veterána Kings sa potvrdiliObranca Winnipegu absolvuje operáciu, pre ktorú príde o úvod sezónyNa waiver listine pribudlo 16 hráčov z piatich tímov Capitals a Flyers si upísali mladíkov z tohtoročného draftuHonzek sa dočkal skvelého povýšenia, Pospíšil je zranený Slováci prežili ďalšie škrty vo svojich tímoch. Ktorí stále čakajú na prvú šancu v príprave?Expert: Bude kariéra Slafkovského v slepej uličke, ak nenazbiera 60 bodov? Mešár má pred sebou ešte veľa roboty. Debut v NHL v tejto sezóne? Pomôžu len dve veciSlafkovský je v exkluzívnej skupine budúcej generácie hviezd NHLSága s bieloruským brankárom končí, Flyers však riešia ďalší problém Berube hovoril o stave Matthewsa, večerný duel nedohral Nylander Smutná realita v Los Angeles: Prvý röntgen hviezdneho veterána nedopadol dobre Brankárska jednotka Ducks musela ísť na operáciu. Vynechá úvod sezóny Tréner Jets informoval o zdravotných stavoch troch obrancov. Jeden podstúpil operáciu Prví hráči pred novou sezónou boli umiestnení na waiver listinuRegenda bol pri prehre, prehral aj Montreal. Rangers vyhrali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies