Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Očakávania naplnené: Hviezdny útočník je vykúpený z luxusnej zmluvy


Jeff Skinner (foto: nhl.com)

To, čo sa už nejaký čas očakávalo, sa v sobotu stalo realitou. Tím Buffalo Sabres vykupuje zo zmluvy hviezdneho útočníka Jeffa Skinnera, ktorý sa tak stane neobmedzeným voľným hráčom.

„Iniciovali sme ten proces,“ oznámil generálny manažér Kevyn Adams.

Sabres vykupujú posledné tri roky hráčovej zmluvy, ktorá mala cap-hit 9 miliónov amerických dolárov. Ich platový strop budú teraz počas nasledujúcich šiestich rokov zaťažovať sumy 1,44 mil. USD, 4,44 mil. USD, 6,44 mil. USD, 2,44 mil. USD, 2,44 mil. USD a 2,44 mil. USD.

Skinner si v sezóne 2022/23 vytvoril osobné maximum s 82 bodmi, ale v poslednom ročníku vyprodukoval v 74 zápasoch len 46 bodov. Hoci má ofenzívny prínos, vyčíta sa mu nedostatočné zapájanie sa do defenzívy.

Tridsaťdvaročný niekdajší držiteľ Calderovej trofeje pre najlepšieho nováčika šesťkrát vo svojej kariére pokoril métu 30 gólov, pričom v sezóne 2018/19 ich strelil 40. V NHL už odohral 1006 zápasov so ziskom 357 gólov a 670 bodov. V play-off ešte nikdy nehral. Zo siedmeho miesta ho v roku 2010 draftovala Carolina.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies