Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Mičkov a ďalšie dve nádeje podpísali vstupné zmluvy


Matvej Mičkov (foto: nhl.com)

V pondelok sa podpisovali okrem mnohých štandardných aj nováčikovské zmluvy. Podpísali ich tri mladé nádeje.

Najväčšiu pozornosť si vyslúžil útočník Matvej Mičkov, ktorý podpisom trojročnej nováčikovskej zmluvy oficiálne ukončil čakanie fanúšikov na jeho príchod do Philadelphie po tom, čo s ním nedávno ukončil zmluvu Petrohrad. Flyers ho draftovali v roku 2023 zo siedmeho miesta. V 47 zápasoch uplynulej sezóny KHL zaznamenal v drese Soči, kde bol na hosťovaní, 19 gólov a 41 bodov.

Trojročnú nováčikovskú zmluvu s tímom Utah Hockey Club podpísal útočník Miko Matikka. Dvadsaťročný Fín bol draftovaný v roku 2022, keď si ho Arizona vybrala z celkového 67. miesta. Za sebou má prvý ročník na Denverskej univerzite, kde si v 43 dueloch pripísal 33 bodov (20+13).

Ročný vstupný kontrakt s tímom Columbus Blue Jackets podpísal obranca Cole Clayton. Dvadsaťštyriročný Kanaďan nebol v NHL nikdy draftovaný a posledné tri sezóny strávil v Clevelande z AHL. V tej poslednej zaznamenal 20 bodov (5+15) v 59 dueloch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies