SlovakFitness.sk  SlovakFitness.sk  ›  14 výhod drepovania
Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Ottawa vymenila ruského útočníka za českého


Jan Jeník (foto: nhl.com)

Tímy Ottawa Senators a Utah Hockey Club sa v stredu dohodli na výmene dvoch útočníkov – do hlavného mesta Kanady smeruje Jan Jeník za Jegora Sokolova.

Jeník odohral v minulej sezóne päť zápasov so ziskom asistencie za prvý tím Arizony a 55 zápasov so ziskom 36 bodov (16+20) za Tucson v AHL, v ktorej odohral aj dva bezbodové zápasy play-off. Dvadsaťtriročný Čech odohral v NHL doteraz 22 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri góly a dve asistencie.

Sokolov má v 24 rokoch skúsenosti z 13 zápasov NHL, v ktorých zaznamenal gól a asistencie. Oba góly si pripísal v piatich dueloch sezóny 2022/23. Tú uplynulú strávil rodák z Jekaterinburgu celú na „farme“. V 71 zápasoch zaknihoval 21 gólov a 25 asistencií. V siedmich dueloch play-off pridal gól a tri asistencie.

Obaja v čase výmeny nemali podpísané nové zmluvy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies