SlovakFitness.sk  SlovakFitness.sk  ›  14 výhod drepovania
Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Import draft v CHL: Kluby si vybrali deväť Slovákov

Tri najprestížnejšie juniorské súťaže v zámorí si v stredu vybrali najtalentovanejších mladých hokejistov z Európy. Medzi hráčmi, ktorí prešli tzv. CHL Import Draftom, je aj deväť Slovákov.

Jednotkou draftu sa stal Rus Matvei Gridin (Val-d'Or Foreurs, QMJHL) a Slovensko má dvojnásobné zastúpenie v elitnej desiatke. Zo štvrtého miesta si Québec Remparts (QMJHL) vybral útočníka Andreasa Straku a z desiatej priečky išiel obranca Luka Radivojevič, ktorého draftoval Charlottetown Islanders (QMJHL).

V úvodnom kole si vybrali kluby ešte ďalších päť Slovákov - brankára Martina Haronika (22. miesto, Blainville-Boisbriand Armada/QMJHL), útočníka Tobiasa Tomíka (29. miesto, Vancouver Giants/WHL), útočníka Jána Chovana (36. miesto, Sudbury Wolves/OHL), obrancu Adama Beluška (41. miesto, Brandon Wheat Kings/WHL) a útočníka Tomáša Chrenka (45. miesto, Kitchener Rangers/OHL).

Zvyšní dvaja Slováci počuli svoje mená v druhom kole - obrancu Petra Valenta draftoval zo 64. pozície Quebec Remparts (QMJHL) a útočníka Adama Nemca si vybralo z 96. priečky Sudbury Wolves (OHL)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies