Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Slováci v NHL

Nemec už teraz patrí medzi najdôležitejších hráčov Devils. Obsadil skvelú pozíciu

Ryan Novozinsky z NJ.com zostavil rebríček 15 najdôležitejších hráčov tímu New Jersey Devils, ktorých predstavuje postupne. Poteší, že sa medzi nich dostal aj Šimon Nemec.

A slovenský obranca obsadil výbornú pozíciu, keď skončil na 8. mieste, vyššie ako Erik Haula, Curtis Lazar, Ondřej Palát, Jake Allen, Jonas Siegenthaler, Dawson Mercer či Brett Pesce.

Nemec bol v decembri povolaný do prvého tímu a napriek mladému veku sa šance nezľakol a nakoniec zažil silný nováčikovský ročník v NHL.

Medzi obrancami tímu bol prvý s 52,55% podielom očakávaných gólov a vyprodukoval 19 kanadských bodov v 60 stretnutiach. Jeho čísla v páre s Jonasom Siegenthalerom neboli skvelé, ale podpísali sa pod to menšie skúsenosti mladíka a slabší ročník skúsenejšieho beka.

Článok pokračuje pod reklamou

Prečo je Nemec pred svojou druhou sezónou v NHL taký dôležitý?

„Šimon Nemec nebude mať rovnakú rolu ako v ročníku 2023/24, a to je pre jeho vývoj asi to najlepšie. V minulej sezóne urobil obrovské pokroky, keď hral v top páre, ale vzhľadom na tlak, ktorý si rola vyžaduje a úpadok jeho partnera, sa dostal do nespravodlivej pozície,“ poznamenal Novozinsky.

„Nemec, ktorý sa v budúcej sezóne pravdepodobne postaví vedľa novozískaného Brendena Dillona, by mal poskytnúť ofenzívny úder (pri pokračovaní v defenzívnom dozrievaní) v treťom obrannom páre Sheldona Keefeho.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pozornosť opäť stúpla: Nie je dôvod, aby sme u Slafkovského očakávali úpadokSlafkovský zažil prelom. Toto však Slováci v NHL nezažili od ročníka 2000/01! Stále veľké mená: Top 10 obmedzených voľných hráčov krátko pred štartmi kempov Caufield pri pocte porušil pravidlo NHL, ale namietať určite nebude nikto Monštruózny kontrakt na ceste: Prekoná ruská hviezda rekord Careyho Pricea? Zažijú Dvorský a Mešár v tejto sezóne debut v NHL? Jednému sa verí podstatne viacBude si musieť zvyknúť? Brankárska jednotka Canucks bude musieť hrať aj cez zranenieHviezda amerického futbalu si pred nedeľným duelom uctila Gaudreauvcov + videoUž mu neverí: Šanca, že sa Mešár presadí v NHL ako ofenzívny hráč je nízka Slafkovský? Limitom mu je len obloha, znie zo zámoria McDavid urobil pred novou sezónou veľkú zmenu. Prinesie mu želané ovocie? Držiteľ Norrisovej trofeje: V tejto sezóne dokážem streliť 20 gólov. A čo 100 bodov? Škaredé správy zo zákulisia: Medzi Bruins a Swaymanom to nevyzerá dobreSlafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies