Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Správy z NHL

Keller sa už nevie dočkať: Letné ťahy Utahu nás posunú správnym smerom

Útočník Clayton Keller je veľkým fanúšikom toho, čo urobilo vedenie tímu počas leta pred prvou sezónou tímu zo Salt Lake City v NHL.

„Všetci tí chlapci, ktorých sme získali výmenou alebo s ktorými sme podpísali zmluvy, sú skvelí hokejisti a hráči, ktorí získali Stanleyho pohár alebo boli v takých situáciou pod vysokým tlakom,“ povedal Keller pre Craiga Morgana z ALLCITY Network.

„Myslím si, že to len pomôže nášmu mužstvu a potlačí nás to tým správnym smerom. Teraz sme v bode, kedy naozaj robíme ďalší krok a chceme vyhrať. Myslím si, že sme tímom, ktorý je zábavné sledovať.“

Utah sa v lete zameral predovšetkým na posilnenie obrany, keď do tímu priviedol Michaila Sergačova, Johna Marina a Iana Coley.

Článok pokračuje pod reklamou

Keller sa ešte v ére Coyotes nedostal do play-off v posledných štyroch sezónach, no v ročníku 2023/24 o účasť tím bojoval a nakoniec mu nádeje ukončila až 14-zápasová séria prehier v druhej polovici ročníka.

Organizácia si naposledy vyskúšala play-off v roku 2020, v ktorom v prvom kole nestačila na Colorado. Pre Kellera to bola jediná účasť v bojoch o Stanleyho pohár v kariére. Aj on by pritom chcel dosiahnuť podobný úspech, ako jeho dobrý kamarát Matthew Tkachuk, ktorý tento rok na prestížnu trofej siahol.

„Mal som niekoľko slušných sezón, ale ešte som v skutočnosti nič nedokázal. naozaj robíte rozruch až v play-off, keď ste pod veľkým tlakom. Bolo super cool vidieť, ako to Matthew Tkachuk tento rok vyhral. Bolo neuveriteľné vidieť tie výkony, ktoré podal v posledných dvoch play-off. Určite to motivuje,“ poznamenal Keller.

Keller v sezóne 2023/23 vyrovnal s 86 bodmi klubový rekord Keitha Tkachuka v počte bodov získaných v jednej sezóne hráčom Coyotes. Nadviazal na to sezónou, v ktorej v 78 zápasoch vyprodukoval 76 bodov. V oboch ročníkoch pokoril métu 30 gólov. Stále to však pre neho nie je strop.

„Stále mám v sebe vyššiu úroveň, na ktorú sa môžem dostať, a viem, že to dokážem pre to, ako pracujem a ako veľmi sa rokmi zlepšil môj prístup. Predtým som dovolil mojim emóciám, aby sa mi postavili do cesty, ale na tom som naozaj popracoval,“ skonštatoval Keller, ktorý bol sedmičkou draftu 2016.

„Naozaj v seba verím a mám silné mentálne nastavenie. Myslím si, že práve myseľ je tým, čo robí najlepších hráčov v každom športe. Neviem sa dočkať začiatku tejto sezóny.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Suzuki a Caufield späť na ľade. Po ich boku však nebol Slafkovský V minulosti kritizoval Slafkovského, u Mešára je zhovievavý: Neodpisujte ho! Honzek vyzerá naozaj dobre. Urobil obrovský krok vpred, tvrdí riaditeľ Flames Pekarčík hral v jednej formácii s Dvorským. Príliš nenadchol Dvorský: Nie som tlstý, nebojte sa. Tréner o jeho výkone: Sklamaný som nebol, ale... Mladý Slovák strelil historicky prvý gól Utahu. Ďalší štyria Slováci prihrávali + video Phil Kessel je stále bez zmluvy. Aj po ročnej pauze chce pokračovať v NHL, tvrdí insider Hviezdny Sorokin utrpel zranenie. Islanders pozvali do kempu známu tvár Kane pôjde na operáciu. Ako pristúpia Oilers k situácii s platovým stropom?Fínsky útočník Colorada vynechá úvod nového ročníka Niekdajší MVP zápasu hviezd a držiteľ Ceny Marka Messiera ide pracovať pre FlyersVodič, ktorý zabil Gaudreauovcov, mal v krvi alkohol a zostáva vo väzbe. Zase si jazdil ako šialený, povedala mu ženaMešár musí zažiť dobrý kemp: Cítim sa lepšie a viem, čo musím robiť častejšie, tvrdíMičkov zaujal v prvý deň kempu. Dovolil si aj vec, ktorú Tortorella neznáša + video Dynastie NHL VI. – Edmonton a posledná dominantná dynastia v NHLDvorský patrí medzi Top 30 nádejí: Vďaka dvom veciam by už mohol dostať šancu v NHL Hedman: Kapitánstvo nezmení to, kým som Pospíšil pred novou sezónou: Toto je len začiatok GM Vegas o odchode klubového rekordéra: Nebol dôvod, aby sme si ho udržali na tak dlho v takom veku Hviezda Utahu naznačila budúce meno klubu. Chce hrať play-off už v tomto ročníku Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies