Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Slováci v NHL

Tatar sa teší na príležitosť, ktorá príde raz za život. Devils sa zase tešia na jeho návrat

Tomáš Tatar (foto: Instagram/New Jersey Devils)

Ambiciózny tím New Jersey Devils urobil po neúspechu v minulej sezóne niekoľko zmien v zostave. Okrem nového trénera do Newarku prišli aj Jacob Markström či Brett Pesce. Po roku sa však do tímu vrátil aj Tomáš Tatar, na ktorého sa v kabíne staronoví spoluhráč tešia.

„Nebol preč dlho. Celý tím ho pozná a vie, čo môže do kabíny priniesť. Veľmi sa tešíme, že je späť. Hrali sme spolu viac ako dva roky, takže sme sa zblížili, stali sa z nás dobrí priatelia a je samozrejme skvelé vidieť, keď sa váš kamarát vracia do tímu,“ povedal kapitán Nico Hischier podľa slovenskej verzie ligovej stránky.

Kým iné posily budú v tíme Devils nováčikmi, slovenský útočník v ňom strávil sezóny 2021/22 a 2022/23. Počas nich vyprodukoval 78 bodov (35+43) v 158 zápasoch. Etabloval sa aj ako obľúbený spoluhráč.

„Je veľmi vyrovnaný a s nikým nemá problém. Úprimný, tvrdo pracujúci chalan, s ktorým je vždy zábava hrať,“ skonštatoval Hischier.

Článok pokračuje pod reklamou

Tridsaťtriročný Dubničan má za sebou rozpačitú sezónu. V Colorade sa mu nedarilo podľa predstáv a následne bol vymenený do Seattlu, kde to po nádejnom začiatku tiež nebolo ono. V oboch prípadoch sa musel zmieriť aj s pobytom na tribúne. Nečudo teda, že sa teraz teší na tím, ktorý pozná.

„Teraz som veľmi šťastný, že sa vraciam. Idem do prostredia, kde to veľmi dobre poznám a máme tam výbornú partiu hráčov. Verím, že bude pre mňa veľmi ľahký a príjemný prechod,“ poznamenal Tatar.

Tatar reprezentoval Slovensko na olympijskej kvalifikácii v Bratislave, ale blízko domova si zahrá aj na začiatku sezóny NHL. Dostane príležitosť, ktorá sa podľa jeho slov naskytne len raz za život – Devils sa 4. a 5. októbra stretnú s Buffalom v Prahe.

„Veľmi sa teším. Minulý rok som stále sledoval Devils, vedel som, že budú hrať v Prahe a hovoril som si: Wow, to je super. Ale keď som podpisoval zmluvu, tak mi to úplne vypadlo. Potom mi to pripomenul Ondro Palát. Som veľmi rád, že budem mať šancu zahrať si zápas NHL pred svojou rodinou a kamarátmi,“ priznal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár predviedol gólovú lahôdku! Neskôr povedal: Musím byť opatrný, keď hovorím o SlafkovskomMôže ísť do kempu: Devils si upísali posledného hráča bez zmluvyTatar žiari šťastím a má vysoké očakávania. Rád je aj kapitán: Sme rovnakí, milujem hru s ním Pospíšil začal kemp ako center po boku veľkej hviezdy. Honzeka doplnil aj ČechDvorský dostáva veľkú príležitosť: Kemp začal v špičkovom útoku! Generálny manažér Devils priniesol novinky o stave Bretta Pesceho a Šimona Nemca Mešár zareagoval na nevydarené zápasy nádejí veľmi dobre Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies