Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Správy z NHL

GM Vegas o odchode klubového rekordéra: Nebol dôvod, aby sme si ho udržali na tak dlho v takom veku


Jonathan Marchessault (foto: Instagram/Vegas Golden Knights)

Generálny manažér tímu Vegas Golden Knights, Kelly McCrimmon, sa otvorene vyjadril k rozhodnutiu nechať odísť Jonathana Marchessaulta cez trh voľných hráčov. Povedal, že jednoducho nebol stotožnený s myšlienkou, že by hviezdnemu krídelníkovi dal päťročnú zmluvu, ako podpísal neskôr s Nashvillom.

„Nebola to dĺžka zmluvy, s ktorou sme sa cítili pohodlne,“ povedal McCrimmon pre SiriuxXM NHL Network Radio. „Sme emocionálne pripútaní k hráčom, ktorí nám pomohli k úspechu, ale nie sú tam žiadne dáta, ktoré by podporovali alebo v našich mysliach demonštrovali dôvod, prečo mať krídelníka, ktorý starne takto na konci kariéry.“

Marchessault, ktorý bude mať v decembri už 34 rokov, podpísal s Predators päťročnú zmluvu s cap-hitom 5,5 milióna amerických dolárov.

„Jonathan urobil presne to, na čo mal právo... Je v bode svojej kariéry, v ktorom, áno, chcel skutočne zostať v Las Vegas, ale áno, naozaj chcel zarobiť čo najviac peňazí so svojou novou zmluvou pre svoju rodinu, čo presne aj urobil. My sme neurobili nič zlé. Rozhodli sme sa, že nie sme v pohode s päťročným kontraktom a tak to dopadlo,“ pokračoval McCrimmon.

Marchessault v nedávnom rozhovore pre Cam and Strick Podcast prezradil, že od Vegas chcel štvorročnú zmluvu, no tím si ho chcel upísať maximálne na tri roky. „Nechceli nič dlhodobé. To bola prvá vec, na ktorej sme boli od seba veľmi ďaleko,“ poznamenal.

Marchessault hráva za Golden Knights od inauguračnej sezóny a opustil ich ako historický líder tímu v počte odohraných zápasov (514), strelených gólov (191), zaznamenaných asistencií (225) a bodov (417). Pri zisku Stanleyho pohára v roku 2023 získal Conn Smythe Trophy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry by chcel česko-slovenský tím, Ovečkin podľa neho prekvapí. Oblečie si aj špeciálny dresDokáže Honzek hodiť náročný rok za seba? Toto je pre neho najdôležitejšie Zverejnili rozpis MS juniorov: Turnaj otvorí zápas Slovenska. Kedy bude derby? Briere krotí nadšenie: Pre Mičkova to bude náročná sezóna, moje očakávania sú nízke V hlavných kempoch NHL bude viac Slovákov ako vlani. Jeden zabojuje o kontraktCrosby mal rozhovor s Dubasom, ktorý ho upokojil. Bude pokračovať aj po skončení novej zmluvy? Urobíme všetko preto, aby Šesťorkin zostal dlhodobo, ubezpečuje DruryÚtočník Canucks vynechá štart kempu. Zistili mu rakovinu Mešár stále neverí, že je zo Slafkovského milionár. Vôbec sa nezmenil, hovorí Sága pokračuje: Brankár neprišiel do kempu, Flyers mu nechcú umožniť hosťovanie v KHL Dallas predĺžil v utorok zmluvu aj s druhým kľúčovým obrancomKariéry končia traja známi veteráni, vrátane niekdajšieho hráča CanadiensSedem tímov pozvalo hráčov na skúšku. Najviac Montreal Majstrovská Florida má skvelú správu pre fanúšikov: V blízkej budúcnosti sa sťahovať nebudeOilers oznámili zmenu vo vedení. Končí syn bývalého generálneho manažéraDallas predĺžil zmluvu s jedným zo svojich najdlhšie slúžiacich hráčov Sabres podpísali novú zmluvu s mladým centromTurnaje nádejí: Mišiak a Kmec najproduktívnejší, nebodovali len Mešár a ďalší dvaja Slováci Pekarčík má potenciál, znie z organizácie Blues. V čom sa musí zlepšiť? Dvorský môže začať sezónu v NHL: Má na to všetky predpoklady, tvrdí bývalý útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies