Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Správy z NHL

Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL


Radko Gudas (foto: X/Anaheim Ducks)

Tím Anaheim Ducks vo štvrtok oficiálne vymenoval skúseného obrancu Radka Gudasa za svojho deviateho kapitána v klubovej histórii.

Gudas, ktorý má v zmluve platné ešte dva roky, bude prvým hráčom s kapitánskym „C“ na drese od Ryana Getzlafa, ktorý ukončil kariéru po sezóne 2021/22.

„So skupinou mladých hráčov, ktorí sa v NHL snažia etablovať, sme mali pocit, že je nevyhnutné mať za lídra nášho tímu veterána. Radko zosobňuje to, čo to znamená byť profesionálom, ako sa správať na ľade i mimo neho a aj v komunite. Je mentorom našich mladíkov, z ktorých sa stanú budúci lídri tímu,“ vyhlásil generálny manažér Pat Verbeek.

Tridsaťštyriročný Čech sa pripojil k Ducks v júli 2023 ako voľný hráč. Vo svojej prvej sezóne v tíme odohral 66 zápasov, v ktorých zaznamenal šesť gólov a 18 bodov. V priemere hrával 19 a pol minúty na zápas, pričom tím viedol so 154 blokmi, 232 bodyčekmi a 128 trestnými minútami.

Getzlaf bude prvým českým kapitánom v NHL od ročníka 2011/12, kedy ním bol Milan Hejduk.

Kapitána ešte v NHL nevymenovali Buffalo, Seattle a Utah.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo Dinosaurus Slafkovský je iný ako v minulých rokoch: Vo štvrtok dominoval, nenadchol len novinárov Slováci sa tešili z výhier: Ďalší vydarený štart má za sebou aj náš brankár Éra Celebriniho začala: Obrovský talent si užil intenzitu prvého tréningu Žiadna nevraživosť: Je to súčasť biznisu, hovorí kapitán Rangers Hviezda Toronta je otvorená rokovať o zmluve aj cez sezónu Aj Jágr je nakoniec človek: Oznámil, kedy ukončí kariéru Utahu by v úvode sezóny mohli chýbať dvaja hráči, aj letná posilaSharks otvorili kemp bez štyroch hráčov. Chýbali aj tváre organizácie Sabres sa so svojou veľkou hviezdou vyhli katastrofe Red Wings si upísali aj druhú mladú hviezdu. Viac zarobí len kapitán Potvrdené: Česi majú po viac ako dekáde ďalšieho kapitána tímu NHL Z New Jersey prišli povzbudivé správy o Šimonovi Nemcovi Slafkovský otvoril kemp fantasticky: Všetkých ohuroval! + videoKončí na vrchole: Známy útočník odchádza do dôchodku po zisku Stanley CupuObranca Montrealu musel absolvovať neplánovanú operáciuŠvédsku hviezdu Toronta čaká v kempe experiment, prezradil nový trénerBude to všetko alebo nič: Dvorský má dvere otvorené, ale Blues si ho len tak k sebe nevezmúČernák je v hodnotení Slovákov v NHL 25 najlepší. Historický pokles OvečkinaSlafkovský zaujal na fotení výrazom tváre, Fehérváry zmenou na drese. Nevydarenou! + foto Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies