Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Slováci v NHL

Černák sa dočkal opätovného spojenia: Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo


Erik Černák (foto: Instagram/Tampa Bay Lightning)

Tím Tampa Bay Lightning nebol defenzívne rovnakým tímom po sezóne 2021/22, po ktorej bol Ryan McDonagh vymenený do Nashvillu. Skúsený obranca je však už späť a na prvom tréningu v rámci tréningového kempu skončil po boku svojho niekdajšieho partnera, Erika Černáka.

Lightning dúfajú, že práve obnovenie druhého obranného páru z majstrovských rokov, im pomôže zlepšiť defenzívnu štruktúru. Vyzerá to pritom tak, že nebudú potrebovať žiaden čas na to, aby sa znova zohrali.

„Mám pocit, akoby sa nič nezmenilo. Vždy sme sa skvelo navzájom čítali, keď sme boli spolu na ľade,“ povedal Černák. „Samozrejme, bol to len prvý tréning a počas zápasov to bude trochu iné, ale mám naozaj pocit, že sa nič nezmenilo. S ním sa hrá tak ľahko.“

McDonagh vyzdvihol slovenského obrancu za jeho prístup: „Naozaj dobre počúva. Naozaj dobre komunikuje. Je otvorený preberaniu vecí a jednoducho sa len chce dostať na rovnakú stranu so svojím partnerom.“

Prvý obranný pár Lightning vo štvrtok vytvorili Victor Hedman a JJ Moser. Tretí tvorili Emil Lilleberg s Nickom Perbixom, štvrtý Max Crozier a Darren Raddysh.

Zaujímavé bolo tiež sledovať, kde skončí Jake Guentzel. Hviezdny útočník, ktorý prišiel v lete do tímu ako náhrada za Stevena Stamkosa, bol na ľavom krídle prvej formácie s Braydenom Pointom a Nikitom Kučerovom. Ďalšie formácie v hlavnej skupine vyzerali takto: Hagel-Cirelli-Atkinson, Sheary-Paul-Chaffee, Girgensons-Ylonen-Brown. Na ľade boli aj Goncalves s Glendeningom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies