Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Slováci v NHL

Po skvelej správe horšia: Prvý Slovák neprežil v kempe škrty!


Jozef Viliam Kmec (reprofoto: X/Vegas Golden Knights)

Z 20 Slovákov, ktorí figurovali v zostavách tímov NHL pre tréningové kempy, je po pondelku už len 19. Tím Vegas Golden Knights totiž vyradil zo svojho kempu obrancu Jozefa Viliama Kmeca.

Rozhodnutie poslať Kmeca naspäť do jeho juniorského tímu Prince George Cougars z WHL prišlo len krátko po tom, čo s ním Vegas podpísalo trojročnú nováčikovskú zmluvu.


Spolu s dvadsaťročným košickým rodákom neprežili v Nevade škrty ani obranca Mazden Leslie a útočníci Mikael Huchette, Jacob Mathieu, Shane Smith a Tuomas Uronen.

Kmec sa vracia do tímu, v ktorom pôsobil v predošlých troch sezónach. V tej poslednej si vytvoril osobné maximá s deviatimi gólmi a 34 bodmi. Odohral pritom 58 zápasov. V 15 dueloch play-off pridal tri góly a šesť asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies