Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
«

Slováci v NHL

Slafkovský má pre Reinbachera radu a priznáva: Nemyslím si, že ja som v tom bol dosť dobrý


Juraj Slafkovský (foto: X/Canadiens Montreal)

Montreal odohrá v utorok ďalší prípravný zápas, keď v domácom prostredí privíta New Jersey. V prvom obrannom páre Canadiens pritom nastúpi ostro sledovaný talent David Reinbacher.

Reinbacher, ktorý vytvoril pár s veteránom Mikeom Mathesonom, bol draftovaný v minulom roku z celkového piateho miesta, a tak je zrejmé, že fanúšikovia „Habs“ majú u neho vysoké očakávania. S veľkým tlakom sa vyrovnával aj slovenský útočník Juraj Slafkovský, ktorý sa vie vžiť do kože devätnásťročného Rakúšana. Čo by mu poradil?

„Povedal by som, aby bol sebavedomý, pretože si nemyslím, že ja som bol dostatočne sebavedomý, keď som sem prišiel... Neviem. Nebol som v tom dobrý. Nech je sebavedomejší, ako som bol ja. Musí si dôverovať a hrať tak, ako na európskom ľade, aj keď tu je ľad menší. Už teraz je to dobrý hráč, len musí byť sebavedomý a hrať svoju hru,“ povedal Slafkovský.

Reinbacher nechce na ľade príliš vymýšľať: „Chcem hrať moju hru. Len hrať jednoducho. Plniť veci, ktoré odo mňa žiadajú, čo odo mňa očakávajú v našom systéme, snažiť sa aj tvoriť hru a byť dobrým partnerom pre Mikea.“

Článok pokračuje pod reklamou

Canadiens budú mať v utorkovom zápase na ľade svoje prvé voľby z draftov 2022 a 2023, keď si v ňom zahrá aj Slafkovský. V akcii bude aj Filip Mešár a proti ním sa postaví Šimon Nemec.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies