Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Správy z NHL

Utah by mal začať ročník bez skúseného centra. Pozitívny je vývoj u letnej posily


Nick Bjugstad (foto: nhl.com)

Center tímu Utah Hockey Club Nick Bjugstad by mal vynechať historicky prvý súťažný zápas v klubovej histórii. Dôvodom je zranenie hornej časti tela.

Tridsaťdvaročný rodák z Minnesoty sa ešte nezapojil do tréningového kempu pre zranenie, ktorého stav sa posudzuje na týždennej báze. O tom, že vynechá štart základnej časti, informoval Craig Morgan s odvolaním na svoj zdroj.

Bjugstad strávil predošlé dve sezóny u Coyotes a v každej dokázal odohrať cez 70 zápasov, čo sa mu v dvoch ročníkoch po sebe podarilo po prvýkrát od ročníkov 2013/14 a 2014/15.

V minulej sezóne vyprodukoval 22 gólov a 23 asistencií v 76 dueloch. Teraz vstúpi do druhého roka dvojročnej zmluvy s priemerným ročným platom 2,1 milióna amerických dolárov.

Pozitívnejšou správou z Utahu je, že zranenie hornej časti obrancu Johna Marina sa už neposudzuje na týždennej, ale na dennej báze. Letná posila defenzívy niekdajších Coyotes sa ešte na ľade počas tréningového kempu neukázala.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Sabres vymenovali nového kapitána. Je ním švédska hviezda Z Montrealu prišla pozitívna novinka ohľadom operovaného bekaHonzek pracuje tvrdo, aby si ho všimli. Pospíšil je na neho hrdý. Tréner v nich vidí podobnosť Dvorského boj o NHL nejde dobre: Možno by mu pomohla zmena, uvažuje expert Matthews netrénoval. Sundin nepochybuje, že jeho rekord prekoná. Už v tomto ročníku?Hviezdny Swayman chce podpísať maximálne dlhú zmluvuUllmark tvrdí, že je v 100% stave. Giroux riešil nepríjemnosť s krádežou Zranenie Panarina nie je vážne, no jeho spoluhráč by mohol prísť o štart sezónyUtah by mal začať ročník bez skúseného centra. Pozitívny je vývoj u letnej posilyNevyzeralo to vôbec dobre: Veľká hviezda Kings utrpela pri kolízii zranenie + videoSlovenskí fanúšikovia sa predviedli v New Jersey. Zaujali aj zámorského novináraHonzek strelil po slovenskej spolupráci dôležitý gól. Slováci hrali v prvých dvoch formáciáchGamescore: Slafkovský a Mešár dosiahli podobné hodnotenie, Nemec najhoršie v zápaseCapitals dominovali, keď bol na ľade Féhérváry Slafkovskému minulý rok pomohol: Prečo je sebavedomejší a čo bude pre neho dôležité v novej sezóne? Tréner Montrealu sa vyjadril k Filipovi Mešárovi celkom pozitívne Laine pobláznil fanúšikov Montrealu. Priznal, že sa znova cítil ako ligový debutant V utorok nakoniec škrty v kempoch NHL neprežili dvaja SlováciRangers sú ochotní vytvoriť platový rekord. V rokovaniach so Šesťorkinom to však vraj nejde dobreKessel sa chce vrátiť. Je ochotný ísť ja na skúšku Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies