Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Slováci v NHL

Bývalý hráč Toronta vzdal rešpekt Slafkovskému: Vidím hráča, ktorý chce byť lídrom


Juraj Slafkovský (foto: X/Canadiens Montreal)

Slovenský útočník Juraj Slafkovský sa v sobotnom prípravnom zápase Montrealu proti Torontu pobil. Jeho konanie sa pritom stretlo s uznaním analytika televízie TSN Franka Corrada.

Bývalý obranca NHL, ktorý si počas kariéry zahral aj za Maple Leafs, ocenil, že sa dvadsaťročný košický rodák nebál zhodiť rukavice vo férovom súboji.

„Páčilo by sa mi (vidieť ho biť sa), ak by som bol jeho spoluhráč. Vidím tu chlapa, ktorý chce byť lídrom v tomto tíme, ktorý chce svoju hru neustále rozvíjať,“ povedal Corrado.

„Nie každý je stavaný ako Juraj Slafkovský. Ak bude schopný viesť svoje vlastné bitky ako aj túto a povedať: ‘Udriem ťa, dostanem ranu, ale postavím sa za seba,’ myslím si, že to bude hovoriť veľa jeho spoluhráčom. Jednoducho mu to pomáha rásť s väčšou sebadôverou... Toto je ďalší krok jeho vývoja, aby sa stal silovým útočníkom.“

Článok pokračuje pod reklamou

Bitky u talentovaných hráčov sa v príprave môžu zdať niekomu zbytočné, ale už po zápase hlavný tréner Canadiens Martin St. Louis vyjadril pre pästný súboj pochopenie.

„Slaf je veľký chlap a musí si zobrať svoj priestor, ukázať, že dokáže priniesť aj toto. Nie je to otázkou toho, aby to robil neustále, ale otázkou toho, aby ľudia vedeli, že je toho schopný,“ skonštatoval kormidelník.

Slafkovský sa pobil s Marshallom Rifaiom, ktorý do neho predtým dobiedzal pri bránení:



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies