Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Správy z NHL

Laine sa vyhol katastrofálnemu scenáru. Dlhá absencia však čaká draftovú päťku


Laine, Reinbacher (koláž, foto: X/Canadiens Montreal)

Tím Montreal Canadiens v utorok poskytol oficiálne informácie o stave útočníka Patrika Laineho. Veľká letná akvizícia nakoniec nebude chýbať tak dlho, ako sa obávalo. Stále však vynechá významný čas – dva až tri mesiace pre natiahnutie väzov v kolene bez potreby operácie.

Laine utrpel zranenie kolena v sobotnom prípravnom zápase proti Torontu, keď ho do kolena trafil kolenom útočník Maple Leafs Cedric Pare a noha sa mu neprirodzene ohla. Pri odchode do šatne potreboval pomoc.


Laine bol vymenený do Montrealu Columbusom a tešil sa na reštart svojej kariéry po tom, čo mu minulú sezónu obmedzila zlomenina kľúčnej kosti a od januára bol zapojený v Asistenčnom programe NHL/NHLPA. V 18 zápasoch, ktoré stihol odohrať, zaznamenal šesť gólov a tri asistencie.

Reinbacher vynechá 5-6 mesiacov

Canadiens tiež informovali, že obranca David Reinbacher podstúpil operáciu ľavého kolena, z ktorej sa bude zotavovať päť až šesť mesiacov.

Devätnásťročný Rakúšan utrpel zranenie tiež v sobotnom zápase, keď sa dostal do kolízie s obrancom Marshallom Rifaiom.


Canadiens draftovali Reinbachera v minulom roku z celkového piateho miesta. Väčšinu minulej sezóny strávil vo Švajčiarsku, ale na jej konci sa pripojil aj k Lavalu z AHL. V jeho drese vyprodukoval päť bodov v 11 stretnutiach.


Neprehliadnite
SlovakFitness.sk
Krátke správy
Najnovšie články
Tortorella priznáva: Situácia s brankármi ma desí Expert tvrdí, že Honzek musí byť v otváracej zostave Flames. Druhý by ho do nej nedal Príprava v NHL sa rúti do finále: Po ďalších dvoch vyškrtnutých Slovákoch je situácia takáto Kedy sa začne rokovať o novej kolektívnej dohode? Zníži sa počet prípravných duelov? Klamali Bruins? Toto bola ich skutočná najvyššia ponuka Swaymanovi, tvrdí známy insider Jediný Slovák v akcii stál na víťaznej strane, Montreal prehral + videoLaine sa vyhol katastrofálnemu scenáru. Dlhá absencia však čaká draftovú päťku Ottawe sa v utorok zranili tri mladé hviezdy. Dve zranenia vyplynuli z incidentu s Xhekajom Potvrdené: Columbus dostal od ligy výnimku Medzi takmer 30 hráčmi na waiver listine je pár zvučných mien aj dvaja českí brankári V kempoch tímov NHL zostáva už len 9 Slovákov. Končí ďalší útočníkPre ďalšieho Slováka skončila účasť v kempe tímu NHL!Dvorský v kempe nezlyhal, tvrdí tréner. Dá nám vedieť, keď bude pripravený na NHL Tlak sa stupňuje, priznáva Honzek. Flames sú z neho nadšení V pondelok prišli dobré správy ohľadom Martina Pospíšila Celkom devastujúce: Canadiens čakajú na novinky o Lainem Tréningový kemp v NHL skončil v pondelok nakoniec dvom SlovákomOdmietol Swayman 64-miliónový kontrakt? Agent je extrémne sklamaný zo slov prezidenta Bruins Všetky tímy NHL budú mať na prilbách špeciálnu nálepku Rangers prišli na týždne o skúseného útočníka Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies